Kotijoukkue palasi voittokantaan kotikentällä!
SeuraJulkaistu: 09.01.2023 07.36

LP Kiisto - Turun Urheiluliitto 3-0 (25-23, 25-17, 25-19)

Runkosarjan ensimmäinen kotiottelu pelattiin eilen Variskalla jännittävissä tunnelmissa. Kotijoukkue lähti otteluun sarjataulukon tilalta seitsemän ja Tuulettaret sijalta kolme. Edellinen joukkueiden kohtaaminen pelattiin noin kuukausi sitten Turussa, jolloin Kiistottaret veivät ottelun omiin nimiinsä. Ensimmäisessä erässä kotijoukkueen lähtö otteluun oli jopa kankea, vieraat johtivat erää puolessa välissä jo neljällä pisteellä, mutta rivit saatiin ojennukseen ja hienosti vieraiden rinnalle sekä ohi erävoittoon 25-23.

Toisessa erässä kotijoukkue lähti omalla pelillään viemään ottelua vahvasti eteenpäin. Hyökkäysrintamalla onnistuivat niin Silja, Ilona, Noora kuin ajoittain vaihdosta kentällä käynyt Meri Törmäkin. Puolustuksessa torjunta toimi hienosti sekä kakkos- että nelospuolella ja Tuulettarien syömähampaat saatiin kiinni. Syöttöpeli oli vahvaa, Sabina ja Ilona tehtailivat useita ässiä pelin aikana. Liberona toiminut Janika sai hienosti vastaanotossa palloja myös upeasti passanneelle Iirikselle sekä vaihdosta ajoittain kentällä käyneelle Tiialle.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueen kapteenina tällä hetkellä toimiva ja Vaasan Yliopiston kummipelaaja Michaela Bajnokova ja vierailta Anniina Aaltola. Pitkällä erätauolla pallotyttöinä toimineet F-tytöt kävivät nauttimassa virvokkeet yhdessä kummipelaaja Ellanoora Lehtosen kanssa. Tästä on hyvä jatkaa runkosarjaa kohti jatkopelejä ja seuraava kotiottelu onkin jo oven takana, kun ensi sunnuntaina Kiistottarien vastustajaksi kotikentälle saapuu LP Vampulan Akatemia joukkue. Tervetuloa Variskalle klo 16.