Vaasan Kiisto Vuoden seura 2022!
SeuraJulkaistu: 26.03.2023 21.14

Vaasan Kiisto Vuoden seura 2022!

TUL:in Pohjanmaan piiri on valinnut Vaasan Kiiston vuoden seuraksi 2022!

Tänään sunnuntaina puheenjohtajat Kimmo Syvänen ja Sanna Mattbäck matkasivat Seinäjoelle vastaanottamaan VUODEN SEURA 2022 - palkintoa TUL:in järjestämään tilaisuuteeen. Puheissa perusteluina vilahtivat medianäkyvyys sosiaalisessa mediassa, oman työntekijän palkkaaminen seuraan sekä urheilullinen menestys yhdessä seuran lajissa, lentopallossa. Menestystä edelleen tällekin vuodelle on odotettavissa, kun tänään viimeksi saatiin uutisia siitä, että kolme kiistolaista poikaa pääsi U17 maajoukkueeseen mukaan! Mahtavaa ja onnittelut pojille!


Puheenjohtajan kynästä lähtee vielä kiitokset:

" Suuret kiitokset tästä kunniasta, arvostamme sitä! Vaikka meitä oli vain muutama noutamassa tätä palkintoa, on tämä Vaasan Kiiston hallituksen, jaostojen jäsenten sekä valmentajien ja joukkueiden toimihenkilöiden ansiota. ME KAIKKI YHDESSÄ ollaan tehty loistavaa duunia oman päivätyön lisäksi. Harmittavasti tällaiset henkilöt alkavat olla sukupuuttoon kuoleva laji. Olemme pitkäjänteisesti kehittäneet Vaasan Kiiston eri osa-alueita niin, että valmentajien ja jojojen olisi helpompaa toimia. Paljon on tehty, mutta vielä riittää tekemistä. Kiitos kuitenkin kuuluu kaikille!" Vuoden 2022 puheenjohtaja Sanna Mattbäck

Tämä palkinto on aina iso asia seuralle, joka toimii lähes täysin vapaaehtoistoimin. Kaikki nykyiset ja muidenkin seurojen toimijat tietävät, kuinka paljon työtä vaatii, jotta yhden seuran toiminnan rattaat saadaan pidettyä pyörimässä. Olette kaikki arvokkaita, kiitos panostuksestanne!