Pudotuspelit ovella!
SeuraJulkaistu: 11.03.2023 10.19

Pudotuspelit ovella!

Puolivärierät alkavat tänä viikonloppuna!

Naisten lentopallon ykkösen runkosarja on pelattu ja Kiistottarien matka runkosarjassa sijoittui kolmannelle sijalle. Koko syksystä alkaen alkanut uuden, muuttuneen joukkueen matka huipentuu nyt tuleviin viikonloppuihin, kun mitataan, ketkä voittavat jatkopelimahdollisuudet.

Pudotuspeleihin pääsi mukaan kahdeksan ensimmäistä joukkuetta ja jos muistellaan vuoden takaisia tapahtumia, olivat Kiistottaret viime vuonna sijoituksella 2, kun Tampereen Isku-Volley voitti runkosarjan. Olemme kaikki varmasti yhtä mieltä siitä, että tämän vuoden oma joukkueemme on todella hienosti taistellut syksyn vaikeuksista lopulta runkosarjassa sijoitukselle kolme, vaikkakin kolme joukkuetta päätyivät kolmen pisteen sisäpuolelle. Tämä luontevasti tarkoittaa tiukkoja jatkopelejä, joukkueet ovat loppujen lopuksi melko tasaisia.

Pleijarit alkavat siis tänään klo 12 Solidsportin puolella, kun Kiistottaret ovat matkanneet Tapanilan Erän vieraaksi Helsinkiin. Toinen ottelupari pelataan sitten huomenna sunnuntaina omassa lentopallopyhätössamme Variskalla klo 16, jossa toivotaan jälleen pidettävän niin suurta ääntä kuin vain kehtaavat #vihreätkannustajat pitää.

Tervetuloa mukaan, viikonlopussa on jälleen jännitettävää!