Turnaus Laihialla 20.11.2022
Julkaistu: 22.11.2022 15.07

Sunnuntain ratoksi lähdettiin taas (mihinkäs muualle kuin Laihialle ) pelaamaan. Tällä kertaa B poolin turnaukseen. Tiedossa 4 peliä tunnin välein alkavaksi,joten reipas päivä oli tiedossa..

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Nurmon Jymyn Tornadot. Tähän ensimmäiseen otteluun ja sen ensimmäiseen erään tyttöjen jalat oli mahdollisesti jääneet vielä autoon ja tyynyn kuva poskeen. Peli ei oikein meinannut lähteä käyntiin kun taas Nurmon tytöt olivat hyvin heti hereillä ja veivät erän numeroin 25-20. Erätauolla herätyskello pirahti kuitenkin tyttöjen päässä ja peli alkoi näyttää hyvältä! Jalat saatiin liikkeelle ja hienoja joukkuesuorituksia saatiin loppuun saakka ja erä korjattiin omiin nimiin 13-25. Ja näin päädyttiin pelinkulkuun nähden varsin oikeutettuun tasatulokseen 1-1.

Seuraavassa koitoksessa vastustajana Laihian Lujan Orion ja nyt oltiin heti hereillä. Vahvalla pelillä ekasta erästä voitto pistein 25-14. toiseen erään peli tasoittui mutta kun sujuu niin sujuu ja voitto myös siitä 25-22. Koko ottelu siis 2-0 Kiistolle.

3.peli ja vastassa jälleen Laihian joukkue, tällä kertaa Comet. Pelissä nähtiin hienoja yksilösuorituksia mutta myös harjoiteltuja kuvioita ja hyökkäyksiä. Erä meille 14-25. Toisen erä mentiin jo totutusti jatkopalloille tämän joukkueen kanssa.Viime turnauksessa toinen erä taisteltiin pistein 29-27 voitoksi ja nyt pistein 26-24. Ottelusta hieno 2-0 voitto.

Päivän viimeiseen peliin saatiin vastustaja Kauhajoelta kun Karhut olivat päättäneet siirtää talviunille siirtymistä ja astelivat verkon toiselle puolelle. Meidän tytöt oli saaneet kuitenkin hyvän "flow"n päälle vieden ensimmäisen erän 25-22 ja toisen 25-14. Hyvällä pelillä 2-0 voitto.

Päivän saldona siis yksi tasapeli ja 3 voittoa! Hienosti sujuneet pelit takasivat sen että seuraavan turnaukseen nousu A pooliin oli selkeä. Peli näytti ja kulki välillä todella hyvin,tottakai harjoiteltavaa vielä on mutta tämä osoitti taas sen että että "hiljaa hyvä tulee" ja pienin askelin mennään koko ajan eteenpäin!