Ykkössarjakausi käynnistyi voitolla sunnuntaina 19.9.21!
SeuraJulkaistu: 20.09.2021 19.00

Otteluraportti Kiisto-Jymyvolley Akatemia 19.9.2021

3-0 (25-19, 25-12, 25-13)

Kiistottaret palasivat lentopallopyhättöön Variskalle uhkuen hyvää fiilistä ja itseluottamusta. Odotettavissa oli mielenkiintoinen kauden avaus, koska kotijoukkue on saanut pitää luottopelaajia ja vahvistunut uusilla tulokkailta, joilta myös yleisö tänään sai esimakua, mitä kausi tulee olemaan. Superkausi tulossa! Kotijoukkueen hioutuminen on pääasiallisesti kesän aikana onnistunut hyvin, myös kaikki vaihtopelaajat saivat peliaikaa tänään kentällä.

Ensimmäisessä erässä joukkueet tunnustelivat ja hakivat fiilistä kauden alkuun sekä totuttelivat selvästi liveyleisön läsnäoloon. Kiistottarien syötöt olivat vakuuttavia ja yleispelaaja Sandra Hautala ja hakkuri Noora Rasinperä kärjessä osoittivat, ettei mitään säästellä. Erä päättyi melko tasaisena 25-19.

Toisessä erässä nähtiin Ilkka-Pohjalaisen jutunaiheenakin olleen Michaela Bajnokovan onnistumisia keskitorjujana. Passari Julia Junilan ja Michaelan yhteistyönä nähtiin myös satasen onnistuneita hyökkäyksiä, joille nurmolaiset eivät voineet mitään. Kiisto vei erää vahvasti ja pitkälle tauolle mentiin erän päättyessä lukemiin 25-12.

Kolmannessa erässä Kiistottaret osoittivat varmuuttaan pelillisesti hyvin toisen erän tapaan. Päävalmentaja Patrik Ojaniemi vaihtoi erän loppupuolella runkopelaajien tilalle vaihtopelaajia hakemaan tuntumaan palloon ja hienosti onnistuivat Kiistottaret päättämään kolmannen erän voitokseen 25-13 ja koko ottelun 3-0. #9 Noora Rasinperä takoi ottelussa huimat 16 pistettä ja johtaa ykkössarjakauden alussa pistepörssiä ja oli ansaitusti ottelun paras kotijoukkueen pelaaja! VIerasjoukkueen parhaaksi pelaajaksi valittiin ansaitusti passari #4 Tiia Heikkinen.

Parhaan pelaajan haastattelun ja Studio Poppiksen sekä Juha Ekholmin kuvien myötä kiitämme jokaista 150 yleisöjäsentä huimasta kannustuksesta ja kotijoukkueen seuraava kotiottelu pelataan Variskalla 17.10. klo 16, jolloin LP Kiiston vastaan asettuu Rantaperkiön Isku!