SeuraJulkaistu: 29.05.2020 00.00

Lentopalloakatemia

Lentopallo

Urheilupainotus toimii Vaasan kaupungin toisen asteen oppilaitoksissa Vaasan Lyseon lukiossa, Vamiassa sekä Vasa Gymnasiumissa. Täytä hakemus kouluun tässä olevan linkin kautta. Tästä linkki hakuun

Lentopallo kuuluu Urheiluakatemian painopistelajeihin ja urheilijoilla on lukujärjestyksessä 3 kertaa viikossa aamuharjoitukset koko opiskelun ajan! Seuran harjoitukset mukaan luettuna harjoituksia on yhteensä 8-9 x viikossa. Akatemian lentopallovalmentajana toimii entinen liigapelaaja Patrik Ojaniemi ja harjoitukset toteutetaan yhteistyössä Vaasan Kiiston kanssa.

Urheilijat saavat suorituksia hyväksiluetuiksi sekä lukio- että ammatillisessa koulutuksessa, esim. lukiossa urheilija saa 14 kurssia valmennuksesta. Olemme laatineet oman opetussuunnitelman huippu-urheilulle ja toiminnalle on yhdessä sovitut pelisäännöt.

Haku yhteishaun yhteydessä omalla hakulomakkeella. Voi myös hakea muina aikoina. Valmentajat tai liitot pisteyttävät kaikki hakijat. Urheilupainotuksen jäsenyys edellyttää, että hakija myös saa ja vastaanottaa opiskelupaikan.