3v3 kevätkauden avaus Kokkolassa13.1.24
D-pojat (2011-12)Julkaistu: 14.01.2024 22.11

D-poikien 3v3 kevätkausi starttasi Kokkolasta. Turnaukseen suuntasi 4 pelaajaa yhdessä valmentajan kanssa.

Ensimmäisessä pelissä pojat saivat vastaansa isäntäjoukkue Tiikerit. Heti ensimmäisistä palloista alkaen oli nähtävillä joukkueiden tasaisuus ja molemmat joukkueet saivat mainioita onnistumisia. Erä eteni Kiiston hienoisessa johdossa puoleen väliin asti jolloin Tiikerit saivat pienen etumatkan. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu vaan aloitettiin kiri ja saatiin erä Vaasaan luvuin 21-25. Toiseen erään Tiikerit otti heti alkuun muutaman pisteen kaulan jota lähdettiin kuromaan kiinni kovalla taistelulla joka pisteestä. Kiisto pääsikin jo johtoonkin erän aikana, mutta loppu erä mentiin tasapisteissä ja viimeiset 2 pistettä meni Kokkolaan 25-23. Kolmanteen erään lähdettiin sitten taas uudella tarmolla ja erä olikin Kiiston murskaavaa ylivoimaa, kun tuntui että kaikki onnistui ja kaverilla oli hieman epäonneakin matkassa välillä. Erä ja peli Vaasaan numeroin 9-15 ja erät 1-2.

Toisessa pelissä pojat saivat vastaansa toisen Vaasalaisen joukkueen VIP Dragon, joka koostuu juuri aloittaneista Ukrainalaispojista. Pojat ovat kehittyneet huimasti valmentajan avustuksella ja tämä oli heidän ensimmäinen turnauksensa. Vastustaja antoi kaikkensa, mutta ei voinut mitään hurmoksessa pelanneelle Kiistolle mitään ja peli Kiistolle erin 2-0 pistein 25-16 ja 25-11.

Kolmanteen peliin Kiisto sai vastaansa Kriven, jonka tiedettiin jo syksyn peleistä olevan vahva joukkue. Kiisto aloitti pelin hyvin ja peli sujui aika tasaisesti, molempien joukkueiden taistellessa joka pallosta. Krive kuitenkin vahvempana joukkueena ja Kiiston hieman takkuilevan syötön avulla vei erän nimiinsä lukemin 14-25. Toiseen erään pojat lähtivät uudella asenteella hakemaan erävoittoa ja erä alkoikin ensimmäistä paremmin. Hyvästä alusta ja taistelusta huolimatta Krive vei erän nimiinsä lukemin 20-25 ja pelin erin 0-2.

Tästä turnauksesta saimme kuitenkin kaksi hienoa voittoa ja ansaitsimme nousun ylempään pooliin. Ylemmässä poolissa onkin sitten taas kovemmat vastustajat odotettavissa, mutta niitä ei kumarrella vaan lähdetään ylpeänä haastamaan.

Kiitos valmennukselle, huoltajille, joukkueenjohtajalle sekä kaikille yhteistyökumppaneillemme!

@vaasankiisto_dpojat #vaasankiisto #vahvavihreä, @vaasansahko #teamvaasansähkö, @opvaasavasa #teamop, @inmedioy #inmedi, @vvkuivaus #vvkuivaus, @veomoments #veomoments, @sparal_oy #sparal, @abbsuomi #abbsuomi, @aminidrinkfinland #aminidrinkfinland