D-pojat 3v3 Kokkolassa 29.10.
D-pojat (2011-12)Julkaistu: 31.10.2023 11.28

D-poikien 3v3 ensimmäinen pooliturnaus pelattiin sunnuntaina 29.10. Kokkolassa. Joukkue lähti matkaan neljän pelaajan voimin, joista yhdelle pelaajalle oli kyseessä ensimmäiset pelit ikinä. Koska kyseessä oli vain kolmen joukkueen pooli, pelattiin kaikki pelit kolmen erän peleinä.

Joukkue sai ensimmäisenä vastaansa AA Haukat. Peli haukkoja vastaan oli todella tiukkaa joka erässä. Ensimmäisessä erässä Kiisto oli 1–2 pistettä edellä koko ajan ja parhaillaan tilanne oli Kiistolle 12–16. Tässä kohtaa vastustaja sai pelistä yliotteen vieden pelin tilanteeseen 24–16. Pojat eivät kuitenkaan vastustajan eräpalloa kunnioittaneet vaan aloittivat hurjan loppukirin nousten aina 21 pisteeseen, jonka jälkeen vastustaja onnistui saaman tarvitsemansa pisteen erävoittoon. Hieno taistelu mutta erä Haukoille 25–21.

Toinen erä meni lähes saman kaavan mukaan kuin ensimmäinenkin erä Kiiston johtaen lähes koko erän pisteen parin erolla. Tälläkin kertaa vastustaja sai erän lopun hallintaansa vieden erän nimiinsä 25–22.

Kolmanteen erään Kiisto lähti edelleen samoilla kuvioilla ja erä sujuikin samoilla askelmerkeillä 18–18 tilanteeseen, jolloin vastustaja meinasi taas ottaa kaulaa ja siirtyi 20–18 pistejohtoon. Tällä kertaa Kiisto ei kuitenkaan antanut periksi vaan lähti takaa-ajoon saavuttaen tasatilanteen 24–24. Kiisto vielä antoi yhden pisteen vastustajalle päästäen Haukat erä- ja ottelupallotilanteeseen. Kiisto kuitenkin päätti kerätä loput pisteet ja erä kotiin pistein 25–27 ja peli AA Haukoille 2–1.

Toiseen peliin Kiisto sai vastaansa kotijoukkue Kokkolan Tiikerit. Myös Tiikereitä vastaan joukkue aloitti vahvasti johtaen lähes koko ajan erää aina 20–20 tilanteeseen asti. Jälleen vastustaja pääsi erän lopussa niskan päälle ja vei erän tiukasti nimiinsä 23–25.

Toisessa ja kolmannessa erässä Tiikerit näyttivät kyntensä ja veivät erät selkein numeroin kotiin Kiiston hapuillessa oman pelinsä kanssa. Pistetappioista huolimatta erissä nähtiin paljon komeita suorituksia onnistumia. Toinen erä Kokkolaan numeroin 12–25 ja kolmaskin erä kotijoukkueelle numeroin 11-25 pelin päättyessä 0-3.