Sarjakauden päätös Tikkakoskella 1.4.2023
Julkaistu: 05.04.2023 17.20

Sarjakauden päätösturnaus pelattiin Tikkakoskella 1.4.2023. Matkaan lähdettiin varhain aamulla ja ensimmäiset pelit aloitettiin Savonlinnaa (EV/JoU) vastaan. Heti alkuun saatiin hieno pistekaula, mutta vastustaja ajoi kiinni kovilla syötöillä ja hyökkäyksillä. Rinta rinnan mentiin pisteiden kanssa, mutta pojat eivät saaneet parasta osaamistaan jostain syystä irti. Lopputulos olisi voinut kääntyä eduksemme, mutta paukut eivät riittäneet voittoon. Tiukka tappio eräpistein 25-21 ja 25-23.

Toiseen otteluun Saloa (Red) vastaan lähdettiin heti ensimmäisen ottelun perään. Edelleen jonkinlaista jäätymistä oli havaittavissa, eikä omissa esityksissä nähty sitä parasta peliä mitä kauden aikana on nähty. Omia suorituksia kuvasti jonkinlainen vaisuus. Kuten ensimmäisessäkin ottelussa, niin tässäkin loppua kohden alkoi peli luistaa paremmin, mutta se ei enää riittänyt voittoon.

Kolmas ja viimeinen ottelu Valkeakosken Isku-Veikkoja vastaan alkoi hyvän lounaan jälkeen. Ensimmäinen erä saatiin varsin tiukasti 25-27. Toinen erä oli vastustajan juhlahetkiä ja kolmanteen erään lähdettiin voitontahtoisena. Otteet olivatkin paremmin hallussa ja kolmas erä selkeästi meille 8-15. Voitto !

Lopullinen sijoitus sarjassa 23. Ensimmäinen vuosi C-pojissa, joten oikein hyvä saavutus! Kuluneen kauden aikana otettiin haltuun paljon uusia asioita kuten hakkurin ja liberon käyttö sekä yhdellä passarilla pelaaminen. Taidollisesti ja pelillisesti mentiin hienosti eteenpäin. Joukkue on osoittanut hyvää joukkuehenkeä koko kauden aikana ja koko joukkue, valmennus sekä kotijoukot mukaan lukien, ovat puhaltaneet mahtavasti yhteen hiileen koko kauden ajan ! Hyvä meidän joukkue !

Lännen alueen AM-turnaus pelataan vielä 13.5.2023 ja sen päälle Power Cup Imatralla, joten treenit jatkuu vielä kevään ajan.