Välierät Kiimingissä 18.3.2023
Julkaistu: 20.03.2023 18.58

Lauantaiaamulla pikkubussin nokka näytti kohti Kiiminkiä ja edessä välieräottelut. Aamupala tankattiin Limingassa ja päästiin verryttelemään ihan hyvissä ajoin pelipaikalle. Ensimmäinen ottelu pelattiin Oulunsaloa vastaan. Ensimmäinen erä oli hiukan tahmeaa menoa ja pojat olivat vaisuja. Saatiin tiukasti erä kuitenkin itselle; kahden pisteen erolla. Toisessa erässä syöttö alkoi pysyä ruudussa paremmin ja nostot osuivat kohdilleen ja voitto kotiin 13-25.

Toiseen otteluun otteluvalmentaja Vipu antoi selkeät sävelet ja pojat olivat samaa mieltä, että tarkkuutta peliin, niin homma alkaa toimia. Vastassa oli isäntäjoukkue Nuijamiehet ja tiedettiin, että vastus on kova. Ensimmäinen jännittävä erä meille kahden pisteen erolla. Toinen erä isännille kahden pisteen erolla. Kolmanteen erään lähdettiin taistellen, mutta vastustajan kovat syötöt eivät tahtoneet nousta eikä omaa hyökkäyspeliä saatu rakennettua. Kolmas erä meni melko selkeästi vastustajalle 5-15.

Kolmas ottelu Kempele2- joukkuetta vastaan. Ensimmäinen erä alkoi luistaa hyvällä pelillä hienosti ja toinen erä aina vain paremmin. Saatiin aikaan hyökkäyksiä hyvien nostojen ja passien ansiosta sekä muutamia syöttöputkia etenkin toisen erän aikana. Voitto kotiin tästä pelistä.

Reissu oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut! Joukkue on hieno nippu nuoria, jotka ovat hitsautuneet hyväksi porukaksi. Kannustusta ja tsemppiä jaetaan joukkueen kesken. Parhaimmillaan joukkueurheilu on juuri tätä, että yhdessä koetaan harjoitusten ja pelireissujen tunnelmat!

Seuraava turnaus häämöttää jo huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna.