Turnausreissu Valkeakoskelle 8.1.2023
Julkaistu: 08.01.2023 22.01

Valkeassa talvimaisemassa lähdettiin kukonlaulun aikaan matkaan kohti Valkeakoskea sunnuntaiaamuna. Turnaus alkoi tuttua Alahärmän Kisaa vastaan ja tasaista on ollutkin otella härmäläisen kanssa kauden aikana. Ensimmäinen erä alkoi Kiiston pojilla vahvasti ja erävoitto 25-10. Toiseen erään alkoi härmäläisen koneet käynnistyä ja vihreäpaitaisilla tuli harmillisen paljon syöttövirheitä, joten kolmanteen erään lähdettiin katsomaan kuka ottelun lopulta vie itselleen. Kolmas erä olikin tasaista vääntöä ja kotikatsomossakin kädet hikoilivat striimikatsomon äärellä. Lopulta Kiisto vei kolmannen erän lukemin 22-20 ja ruokatauolla oli tyytyväinen joukkue tankkaamassa. Voitto ja eväät maistuivat!

Seuraavat vastustajat olivatkin sitten uusia tuttavuuksia. Päivän toinen vastustaja oli Tampereen Kisatoverit. Ottelusta saatiin hyvällä omalla pelaamisella 2-0 voitto erälukemin 25-16 ja 25-17. Päivän kolmas ja samalla viimeinen ottelu isäntiä eli Valkeakosken Isku-Veikkoja vastaan alkoi hyvällä vauhdilla. Vastustaja esitti sisukasta pelaamista, pahoja aloitussyöttöjä ja ottelussa nähtiin monia hyviä palloralleja. Jännittävä ottelu päättyi meidän 2-0 voittoon erälukemin 25-22 ja 25-22.

Mahtava lohkovoitto siis kotiintuomisena, onnea!

Kotimatkalle sankassa lumipyryssä, mutta lämmittävät voitot takataskussa!