Joen Juju hakkasi palloa lattiaan Variskalla!
SeuraJulkaistu: 14.11.2022 20.27

Joen Juju hakkasi palloa lattiaan Variskalla!

LP Kiisto - Joen Juju 0-3 (22-25, 19-25, 15-25)

Lentopallon ystävät kokoontuivat jälleen jännittämään Naisten Ykkössarjan ottelua Variskalle, kun kotijoukkueen vastustajaksi saapui täysin toiselta puolen Suomea Joen Jujun naiset! Kohtaamisessa oli ylimääräistä jännitettä, koska aiemmin oli tiedossa, että Jujun naisilla on tasainen joukkue, pistepörssin kärkipelaaja ja neljästä ottelusta voittoja kolme.

Kiistocast on uusi podcast-tyyppinen kuunneltava palvelu Kiiston Youtube-kanavalla, jossa LP Kiiston viestintätiimin uusin tähti Minttu Lemola ja otteluistakin tuttu kuuluttaja Olli Kari tekevät yhteenvetoa sekä arvioiden etukäteen tulevia naisten otteluita että analysoimalla otteluiden ns. jatkopallot. Uusin viikonlopun ottelusta tehty jatkopallot jakso nyt kuunneltavissa Kiiston kanavalla, minkälaiset tähdistöpisteet Minttu ja Olli ovat antaneet sunnuntain ottelun perusteella:


Ota kanava seurantaan ja saat ajankohtaiset kuulumiset Naisten Ykkössarjajoukkueen otteluhuumasta! Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Joen Jujun passari #13 Jonna Kaverinen ja kotijoukkueelta Vaasan Yliopiston kummipelaaja Michaela Bajnokova. Seuraava LP Kiiston Naisten Ykkössarjajoukkueen kotipeli pelataan Variskalla su 4.12. klo 16. Tervetuloa katsomoon!