Päävalmentajarekry auki!
SeuraJulkaistu: 10.04.2023 12.07

Päävalmentajarekry auki!

Päävalmentaja N1- joukkueelle Naisten Ykkössarjaan!

Onko sinulla kokemusta ja kiinnostusta valmentaa kehittyvää ja menestynyttä naisten lentopallojoukkuetta? Jos vastasit kyllä edelliseen niin, Vaasan Kiisto lentopallojaosto hakee uutta päävalmentajaa naisten edustusjoukkueelle edellisen valmentajan siirtyessä uusiin valmennushaasteisiin LP Kiiston ulkopuolelle.

LP Kiiston tavoitteena on kehittää ja ylläpitää Vaasan ja lähialueen lentopalloseurojen pelaajapolkumahdollisuuksia juniorijoukkueista aikuisiin asti ilman, että pelaajan tarvitsee muuttaa pois Vaasasta tai sen lähikunnista muualle pelaamaan. Vaasa tarjoaa myös hyvät opiskelumahdollisuudet pelaamisen rinnalla ja tämäkin on yksi merkittävä etu pelaajien houkuttelevuudessa jäädä tai tulla Vaasaan pelaamaan. Vaasan Kiisto on myös yhdessä Vaasan Urheiluakatemian kanssa tehnyt menestyksekästä yhteistyötä jo useamman vuoden ajan lentopallon ollen yksi painopistelajeista. Tätä yhteistyötä on edelleenkin tarkoitus jatkaa sekä kehittää tulevaisuudessakin.

Naisten joukkueen visio on nousta liigatasoiseksi joukkueeksi muutaman vuoden sisään. Ennen nousua liigaan on tavoitteena pysyä N1- sarjan kärkisijoilla joka kausi. Nyt etsimämme valmentajan tulee pystyä toteuttamaan seuran ja joukkueen visiota ja tavoitteita yhdessä muiden seurassa toimivien henkilöiden ja tahojen kanssa. Päävalmentaja luo ja ylläpitää yhdessä junioritoiminnan kanssa seuran yhteistä pelikirjaa sekä pelaajapolun askelmerkkejä. Valmentajan tulee myös tehdä yhteistyötä miesjoukkueen kanssa tukien, sparraten sekä mentoroiden toisiaan. Työn kokonaiskuvaa voidaan miettiä myös N1- valmennustehtävien ulkopuoleltakin riippuen hakijasta, hänen osaamisestaan sekä haluistaan.

Olet etsimämme henkilö jos:

- Olet nuori tai kokenut valmentaja, mutta sinulla on valmennuskokemusta aikuisten valmentamisesta vähintään 3 vuotta. Aiempi toimiminen päävalmentajana joukkueessa katsotaan eduksi tehtävään

- Olet joko käynyt tai käymässä 2-tason valmentajakoulutusta

- Olet asenteeltasi tavoitteellinen

- Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet kehitysorientoitunut

Jos kiinnostuit tehtävästä tai haluat lisää tietoa, niin ota yhteyttä Kimmo Syvänen 0408371489, kimmo.syvanen(at)vaasankiisto.fi. Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haku on auki, kunnes uusi valmentaja on löytynyt. Eli jos kiinnostuit paikasta niin toimi nopeasti.