Kauden avaus Vaasassa !
D-pojat (2009)Julkaistu: 10.10.2021 19.39

Kauden avaus Vaasassa !

D09-poikien kausi on virallisesti nyt avattu. Pelasimme kotiturnauksen Isolahdessa lauantaina 9.10.2021. Koska poikien sarjaa ei saatu alueelle, niin lentopalloliiton ehdotuksesta pojat siirtyivät pelaamaan D-tyttöjen aluesarjaa 6 vs 6.

Positiivista odotusta oli tietenkin ilmassa ennen pelien alkamista. Saimme vastaamme kolme taitavaa joukkuetta: Laihian Lujan Neon, Seinäjoen Lentiksen ja Nurmon Jymyn Mintut. Pelit alkoivat hyvällä sykkeellä! Pojat pelasivat aktiivista ja taitavaa peliä, vaikka uusia asioita on otettu harjoituksissa vastikään mukaan pelaamiseen. Otteluihin mahtui hienoja suorituksia niin yksilöinä ja ennen kaikkea yhtenäisenä joukkueena. Itseohjautuvuutta löytyi, mutta myös kaverin tsemppaamista ja ohjaamista tarvittaessa.

Turnauksessa hävittiin yksi erä Seinäjoen joukkueelle; kaikista otteluista saatiin siis voitot plakkariin! Mutta vastustajat eivät päästäneet meitä helpolla.

Joukkue kiittää taitavia vastustajia, C-tyttöjä tuomari- ja kirjuriavusta, kannustajia sekä talkooväkeä hienon ottelutapahtuman onnistumisesta!

Tämän turnauksen jälkeen on hyvä jatkaa treeniä ja suunnata pian katse seuraavaan turnaukseen!