Härmän Turnaus 3.12.2022
Julkaistu: 05.12.2022 10.09

Härmään lähdettiin pelaamaan niukalla pelaajamäärällä ja kuusikko pelasi koko turnauksen läpi ilman vaihtopelaajia. Turnaus pelattiin nostalgisella Härmän koululla ja viereisessä Härmä-areenalla.

Ensimmäinen ottelu Härmää vastaan oli tasainen ja voiton avaimet kävivät jo lähellä, mutta Härmän pojat veivät tiukasti voiton.

Kokkolan Tiikerit olivat toisen ottelun enimmäisessä erässä vahvoja hyökkäämään ja pääsivät karkaamaan voittoon. Toisessa erässä päästiin jo rinnalle ja peli alkoi sujua, mutta Tiikerit vetivät pidemmän korren.

Kolmas peli Liperiä vastaan oli meiltä rohkeampaa ja pääsimme hyvään vauhtiin nosto/passi/hyökkäys - hommissa, jolloin riemuakin tuli peliin. Tyytyväiset pojat nappasivat 2-0 voiton Liperistä.