Uusi kausi on pian alkamassa
Julkaistu: 04.08.2021 17.58

Uusi kausi on pian alkamassa

Uusi lentopallokausi on pian alkamassa. Edellinen kausi saatiin juuri loistavalla menestyksellä päätökseen Salossa järjestetyssä Power Cupissa, josta D-pojat toivat kotiin D-Tsemppisarjan kultaa ja C-pojat hienosti C-Supersarjan hopeaa.

Alkavalla kaudella joukkueemme kokoonpano uudistuu hieman viime kaudesta 2006-ikäluokan siirtyessä B-poikiin ja 2008-ikäluokan noustessa D-pojista C-poikiin.

Joukkueemme tulee tällä kaudella osallistumaan kauden avaavaan Tassulentis-turnaukseen Kauhajoella sekä C-poikien SM-poolisarjaan. Myös muihin erikoisturnauksiin on tarkoitus osallistua kauden aikana, mikäli niitä vain voidaan järjestää.

Osa joukkueemme pojista tulee harjoittelemaan talven aikana omien harjoitustemme lisäksi myös Vaasan Urheiluakatemian alaisuudessa kerran viikossa. Joukkueessa on mukana myös alueleiritykseen osallistuvia pelaajia, joilla on tavoitteena päästä pelaamaan Lännen aluejoukkueessa aluejoukkueiden SM-turnauksessa.

Toivomme tulevasta kaudesta parempaa kautta kuin viime kausi, jotta saisimme viedä normaalisti kauden läpi ilman korona-rajoituksia tai tapahtumien peruuntumisia. Tsemppiä joukkueelle ja peli-iloa kaikille!