F:t voitokkaina Laihialla
F-pojat/tytöt (2015-16)Julkaistu: 14.01.2024 14.14

F-juniorit avasivat lentisvuoden komeasti sunnuntain turnauksessa Laihialla. Tällä kertaa turnaukseen osallistui viisi pelaajaa, jotta saatiin kaikilla keksittyminen pysymään ottelussa mahdollisimman hyvin. Seuraavalta kierrokselta meillä onkin sitten mukana kaksi joukkuetta ja kaikille paljon peliaikaa.

Keskittyminen oli alusta asti hyvää. Seurattiin peliä ja saatiin hienoja koppeja vastustajan syötöistä ja palautuksista. Ensimmäinen peli Nurmon Jymyn Tiikereitä vastaan päättyi tiukkaan tasapeliin 1-1.

Toisessa pelissä Laihian Lujan Panttereita vastaan passit paranivat ja toiselle puolelle pystyttiin muutaman kerran hyökkäämään pallo tyhjään paikkaan. Pitkiä palloja oli monta ja molemmat joukkueet pelasivat hienosti. Tämäkin peli tasan 1-1.

Viimeisenä kohdattiin Nurmon Jymyn Leijonat. Aloitussyötöt sujuivat ekassa erässä mallikaasti ja kolmen kosketuksen palautusten jälkeen erästä voitto Kiistolle. Toiseen erään lähdettiin vähän "takki auki", mutta tilanteessa 2-9 havahduttiin, että voittaakseen täytyy pelata loppuun asti. Upea keskittymisen palautus koko joukkueelta, monta onnistumista ja hyvä fiilis siivitti joukkuuen viimeisessäkin erässä voittoon. Peli Kiistolle 2-0.

"Voitettiin tai hävittiin, niin reilu peli pelattiin. Hei, hei, hei!"