TEHO LEIRI 17.2.2024
Naisten edustusjoukkueJulkaistu: 17.02.2024 21.51

TEHO LEIRI 17.2.2024

LP Kiiston naisten edustusjoukkue järjesti junioreille leiripäivän Vaasan Urheilukeskuksessa yhteistyössä TEHO SPORTin kanssa. Ilmoittautuminen täyttyi nopeasti ja 34 innokasta junioria pääsi leirille mukaan. Päivään sisältyi kaksi harjoitusta, eväspaussi sekä paljon hymyileviä kasvoja.

Aamun harjoitus oli enemmän tekniikkapainoitteinen ja harjoittelimme sormi- ja hihalyönnin kulmakiviä. Treenin tempo oli rauhallisempi ja fokus oli perustekniikan hiomisessa. Keskipäivää kohti yltyvästä nälästä huolimatta porukka jaksoi hienosti keskittyä tekemiseen.

11:30 alkoi puolen tunnin tauko ja Gerbyn S-Market tarjosi jokaiselle leiriläiselle omat eväspussit. Eväät oltiin nopeasti syöty ja nuorten ”tauko” jatkui omatoimisella pallottelulla, puuhastelulla, yms. Innokkuus sekä energiatasot näyttivät olevan täynnä ensimmäisen harjoituksen jälkeen.

Leirin toinen treeni alkoi ja teemana oli syöttö-vastaanotto. Harjoittelimme ala- ja yläkautta syöttöä johon myöhemmin vastaanotto lisättynä. Taas lähdimme liikkeelle yksinkertaisista perustaidoista ja vaikeusastetta lisättiin pikkuhiljaa lisää asteittain. Työskentelimme enemmän ryhmissä ja nähtiin paljon onnistumisia syötöissä sekä vastaanotossa. Viimeisessä osiossa oli sallittua tehdä iskulyönti verkon yli ja välittömästi hallista kuului ”JESS!”.

Intoa ja energiaa riitti lapsilla leirin loppumiseen saakka ja toivottavasti jokaisella oli kivaa. Muistoksi päivästä jokainen sai TEHO-pyyhkeen ja -juomapullon, sekä ehkä jotain vinkkejä taskuun tulevaa varten!

Lisää päivästä @kiistonaiset instagramissa!

Kiitos TEHO SPORT sekä Gerbyn S-Market leirin yhteistyöstä.

Joukkueen uusimmat uutiset