Sunnuntain vieraat veivät voiton Kiistottarien näpeistä!
SeuraJulkaistu: 09.10.2022 19.33

LP Kiisto - Puma Volley 0-3 (23-25, 14-25, 18-25)

Aloituskokoonpanot Puma Volleyltä #6 Aito, #8 Gashi, #9 Lehmus, #13 Toivanen, #17 Lehto, #18 Subotic, #1 Tiala, #16 Ruuskanen. Kiistolta aloitukseen #3 Leppänen, #7 Bajnokova, #9 Rasinperä, #11 Hautala, #19 Arohonka, #20 Nylund, #5 Kaski

1. Erä

Peli lähti kotijoukkueen toimesta tahmeasti liikkeelle, jännitystä jälleen havaittavissa ilmassa. 5-10 Patu otti ensimmäisen aikalisän. VIeraat veivät erää tilanteessa 8-12. Kiistottaret alkoivat hiljalleen lämmetä peliin ja pisteitä alettiin kirimään 12-13. Puma Volleyn valmentaja otti tässä vaiheessa ensimmäisen aikalisän. Kiiston torjunta kuitenkin vuoti ja sen vuoksi vastustaja sai vapaasti hyökkäyksistään pisteitä. Puma teki ensimmäisen vaihdon, kentälle #14 . Kiistottaret tasoittivat pelin 16-16. Muutama kotijoukkueen virhe ja vastustaja johti taas 17-19, kun Patu päätti ottaa aikalisän. Sabina tasoitti 19-19 kahdella pisteellä, ensin iskulla ja toisen torjunnalla. 21-23 syöttövaihtoon Ilona. Syötön jälkeen vaihto takaisin, Sabina kentälle, 21-24. Silja jujuttaa pallon Puman kenttään ja syöttö kotijoukkueelle. Silja syötti pisteen kotijoukkueelle ja Puma pakotettiin aikalisälle, 23-24. Puman #9 Lehmus hyökkäsi nelospaikalta ja Puma otti erävoiton 23-25.

2. Erä

Kotijoukkueen pelissä näkyi jälleen huolimattomuus erän alkuvaiheissa ja Puma kiitti pisteistä. Patu otti ensimmäisen aikalisän tilanteessa 3-6. Nyt ei pallo pomppinut kotijoukkueelle. Puma tehtaili pisteitä, kun kotijoukkueen virhesaldo kasvoi, 4-9. Ilona vaihdettiin Sandran tilalle hyökkäykseen. Aikalisä kotijoukkueelle, aikaa oli 30 sekunttia hioa taktiikkaa paremmaksi, 4-12. Tilanteessa 8-17 keskipaikalle vaihdettiin Riekki, ensimmäistä kertaa edustuksen pelissä tällä kaudella. Puma otti ensimmäisen aikalisänsä tilanteessa 11-20, kun Emilia Riekki syöttövuorossa sytytti kotijoukkuetta pelaamaan paremmin peliään. Puma vaihtoi kokoonpanoon samalla kaksi pelaajaa. Kiisto vaihtoi myös tuplavaihdon. Puma vei erän ottelupallolle 14-24 ja torjunnan kautta koko erän 14-25.

3. Erä

Toistuisiko eilinen kaava 0-2 tappiosta voittoon? Vastustajat tulivat jälleen korkealta ja kovaa. Patu päätti ottaa ensimmäisen aikalisän tilanteessa 1-6, kun vastustaja teki vahvasti pisteitä. Kiistottaret hiljalleen lämmittivät kattiloitaan ja saavuttivat pisteitä hiljalleen ja Puma otti aikalisän tilanteessa 11-12. Muutamat kotijoukkueen virheet kartuttivat jälleen Puman pistesaldoa ja Patu otti toisen aikalisän tilanteessa 12-16, nyt pitäis vaan tsempata. Pikkutakamatkalla pysyttiin edelleen. Kiisto vaihtoi hyökkäykseen Ilonan ja syöttövaihtoon Emilian ja Emilia syöttikin ässän. Syöttövaihdosta Emilia kentältä ja Sabina takaisin kentälle. Puma vaihtoi myös kentälle #19. Puma jujutti Kiiston kenttää huolella, vastaanotto takkusi ja erä- ja ottelupallo Pumalle oli tosi, 17-24. Ilona tuli syöttämään. Puma vei erävoiton 18-25 ja otteluvoiton 0-3.

Kiistottarien puolustus petti tänään ja Puma pystyi torjumaan Kiistottarien hyökkäykset tehokkaasti. Uutta matoa koukkuun ja hiomaan yhteispeliä paremmaksi. Parhaiksi pelaajiksi tänään valittiin Puma Volleyltä #17 Sofia Lehto ja kotijoukkueesta SL Kauneus-yrityksen kummipelaaja #5 Janika Kaski. Kiistottarilla on seuraava kotiottelu Variskalla su 13.11.22 klo 16.