Vierasvoitto Huittisista!
SeuraJulkaistu: 16.01.2022 15.15

Otteluraportti LP Vampula - LP Kiisto 16.1.2022

0-3 (22-25, 15-25, 13-25)

Otteluun lähdettäessä LP Vampula on pelannut jo yhden kotiottelun tämän vuoden puolella, Kiistolla viimeinen pelattu ottelu on joulun alta 19.12. Pitkä pelitauko siis, koska Loppiaisen ottelu Nurmoa vastaan siirtyi.

1.

Aloituskuusikkoon Kiistolta tuttu ryhmä kentälle, Venla toisena keskitorjujana. Mikaela tulee kentälle tilanteessa 4-3. Kiistottarien pelissä näkyy kuukauden tauko, rutiininomaisesti kone ei lähde vielä käyntiin ja Vampula tehtailee pisteitä. Vierasjoukkueen päävalmentaja ei vielä huolestu. VIhdoinkin Julia/Michaela kaksikko näyttää joukkueelle, että nyt pelataan. Tilanne tasoittuu. Sitten alkaakin tasainen ralli, pelitauko näkyy vielä Kiistottarien otteissa. Eve syöttövaihtoon 11-12. Upean Michaelan ja Nooran torjuntapisteen jälkeen Kiistottarien oma pelitapa alkaa vihdoinkin näyttäytyä, vaikka helppoja virheitä edelleen tulee, tilanne 13-15. Seuraavan vierasjoukkueen pisteen jälkeen Vampulalle koittaa ensimmäinen aikalisä. Venla syöttövaihtoon 14-17. Kiiston aikalisä 17-18. Vampula tasoittaa tilanteen 20-20 ja Patu päättää ottaa aikalisän. Kiistottaret vievät viimeisiä psiteitä ja Sandra vie vierasjoukkueen ensimmäiselle eräpallolle sekä Vampulan pyynnöstä joukkueet aikalisälle. Vampula pyristelee vielä pisteen verran vastaan, kunnes Sandran käsi käy ja erä päättyy Kiistottarille 22-25.

2

Erän alussa Kiistottaret näyttävät saaneensa omasta rytmistään kiinni, mutta pisteet eivät kuitenkaan tule helpolla. Vampula seuraa jatkuvasti kannoilla ja tilanne on piste pisteeltä lähes tasan koko ajan. Tilanteessa 7-11 Vampula ottaa aikalisän, parannettavaa pelissä on. Kiistottaret ottavat ottelun haltuunsa, Vampula pyristelee, tilanne jo 8-15. Laura kentälle syöttövaihtoon 9-16. Kiistottarien hyökkäykset ovat myrkkyä Vampulalle, eikä kotijoukkue tahdo saada palloa ylös, aikalisä Vampulalle 10-18. Kiistottarien peli alkaa olla omissa uomissaan. Venla syöttövaihtoon 13-22. Meri kentälle 14-23. Julia pääsee myös hyökkäämään ja vie Kiistottaret eräpalloon. Meri tiputtaa pallon Vampulan kenttään ja erä päättyy 15-25 Kiistottarien voittoon.

3

Eväät syöty, kolmas erä alkakoon. Ensimmäinen aikalisä Vampulalle 2-8 tilanteessa. Kiistottaret etenevät kuin juna edellisen erän flowlla. Michaela vaihdosta kentälle 4-11. Vampula ottaa toisen aikalisän tilanteessa 7-16, näyttää siltä, etteivät kotijoukkue pysty vieraiden junaa pysäyttämään. Kolmannessa erässä nähdään Kiiston tasaisuus, onnistuneita hyökkäyksiä koko verkon leveydeltä, onnistuneita torjuntoja ja vähemmän syöttövirheitä. Patu ottaa vaihtopelaajia kentälle kokemusta kartuttamaan. Ensimmäisen eräpallon syöttää Meri, ja harmittavasti rajasta leveäksi. Toisen eräpallomahdollisuuden Michaela livauttaa rajasta yli. Kolmannen ottelupallon kohdalla vastustajan puolustus pettää eikä palloa saada ylös, joten Kiistottaret vievät erän 13-25 ja koko ottelun 0-3.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Kiistolta Arton Auton Kummipelaaja #14 Alisa Mansikka-Aho ja LP Vampulalta #25 Selma Räsänen. 30.1. klo 12 Kiistottaret pelaavat seuraavan ottelunsa vieraissa tämän hetkistä sarjakärkeä Rantaperkiön Iskua vastaan ja seuraava kotiottelu on toisinto tämänpäiväisestä, toivottavasti myös tuloksen suhteen. Vakaasti edetään kohti finaaleja, ELÄ MUKANA!