Kotiottelusta voitto tämän vuoden tulokkaita vastaan 3-0!
SeuraJulkaistu: 28.11.2021 19.18

Kotiottelusta voitto tämän vuoden tulokkaita vastaan 3-0!

Voitto kotiottelussa tämän vuoden tulokasjoukkuetta Lempo-Volleytä vastaan 3-0 (25-20, 25-18, 25-21)

Otteluun lähdettäessä LP Kiisto oli toisella sijalla sarjataulukossa ja Lempo Volley sijalla 10. Ennakkoon kotijoukkue oli lähdössä ennakkosuosikkina otteluun. Tänään mitattiin, kuinka Kiistottaret sen kestäisivät.

1. Erä

Otteluun lähdettäessä mitattiin kotijoukkueen paineensieto ja jo tilanteessa 2-6 Patu joutui ottamaan aikalisän. Lempo syötti kovaa ja Kiistottarien vastaanotto hajosi. Kotijoukkue kuitenkin löysi rytminsä ja meni ohi, kun Sandra paukutti palloa kolmen pisteen verran peräkkäin lattiaan. 10-7 Lempo aikalisälle. Sen jatkumona Lempo tasoitti onnistuneilla hyökkäyksillään. Kotijoukkueen hyökkäykset kuitenkin tuottivat toivottua tulosta ja Kiisto johti jo 15-12. Tämän vuoden tulokasjoukkue ei pelännyt hyökätä vaan pelasi hyvällä asenteella. Venla syöttövaihtoon 20-16. Aikalisä Kiistolle 21-19, vielä oli erävoitto mahdollista. 23-19 Lempolle aikalisä, kun kotijoukkue otti ohjat. Ensimmäinen eräpallo meni Alisan käsistä sivurajan yli, mutta seuraavan kerran tilaisuuden saadessaan, hän ei erehdy vaan iskee pisteen ja erävoiton joukkueelleen 25-20.


2. Erä

Molemmat joukkueet tulivat vauhdikkaasti toiseen erään. Kiistottarien tuttu, vakaa pelityyli aiheutti tilanteessa 9-4 Lempolle aikalisän. Vierasjoukkueelle kirivaihde päälle ja 13-11 Kiistolle aikalisä. Lempo taisteli ja #10 Annikan syötöt olivat kovia. Lempo tasoitti ja Venla otettiin kentälle. Pisteitä suorastaan sateli kotijoukkueelle Venlan syöttövuorolla 19-14 ja Lempo aikalisälle. Ensimmäinen eräpallo tuli kotijoukkueelle Lempon syöttövirheestä. Alisa päätti erävoiton kotijoukkueelle, 25-18.


3. Erä

Lempo otti yllättäen ensimmäisen aikalisän jo tilanteessa 2-1. Peli oli tasaisempaa kuin aiemmissa erissä ja Lempo meni jopa johtoon 9-10. Lempääläiset Annikan avustuksella eivät luovuttaneet. Yksi piste kerrallaan mentiin. Kiisto taas ajoittain sai omasta pelistä kiinni ja otti hienoisen johdon 16-14. Eve otettiin syöttövaihtoon. 21-17 Venla otettiin syöttövaihtoon. Kiistottaret pelasivat omaa tasaista peliään. 22-17 Lempolle aikalisä. Ensimmäinen eräpallo 24-18, Julia syöttää, mutta Alisan hyökkäys meni sivurajasta yli. Lempo ei kuitenkaan luovuttanut 24-21 ja Kiisto aikalisälle. Alisan hyökkäys lopulta onnistuu ja erävoitto 25-21.


Parhaiksi pelaajiksi valittiin vierasjoukkueelta libero #1 Rita Jokinen ja kotijoukkueelta Träsback Oy:n kummipelaaja #11 Sandra Hautala. Seuraava kotiottelu on kahden viikon kuluttua 12.12. klo 16 Variskalla. Viikon kuluttua Kiistottaret matkaavat ensin lauantaina Joensuuhun Jujun vieraaksi ja sunnuntaina kotimatkalla pysähdytään Jyväskylään Riemun vieraaksi.