Vierasvoitto Salohallissa!
SeuraJulkaistu: 09.10.2021 19.06

LP Viesti Akatemia - LP Kiisto 0-3 (28-30, 20-25, 17-25)

1. Erä: Kiistottaret avaavat vahvasti, Noora palaa kokoonpanoon edellisen ottelun huilin jälkeen. Mielenkiintoista ottelusta tekee myös sen, että LP Viesti Akatemian kentälle avauskokoonpanoon saapuu tuttu pelaaja, oman seuramme kasvatti Emmi Mäki-Kojola. Kiistottaret ohjaavat peliä pelaten vakaasti omaa peliään. Akatemialla vaikeuksia nostaa Nooran ja Sabinan syöttöjä. Mäki-Kojolan syöttövuorolla tilanteessa 9-10 päävalmentaja Patrik ottaa aikalisän. Madonlukujen lukeminen auttaa ja peli palaa niin sanotusti ruotuun. Hiljalleen LP Viesti Akatemia alkaa päästä peliin mukaan ja osoittaa, että pelistä on tulossa tiukka. Tasatilanteessa 13-13 Patrik päättää keskeyttää pelin. Peli etenee tasaisesti. Kotijoukkue päättää ottaa aikalisän tilanteessa 16-18. Viesti tasoittaa pelin. 19-21 tehdään vaihto, Michaela kentältä ja Venla tekemään syöttövaihtoa. LP Viesti käyttää myös toisen aikalisän erän loppuun. Katsojia erän lopussa Livessä 79. Vihdoinkin tilanteeseen 28-30 päättyy ensimmäinen erä ja Kiistottarien voitto. Taitaa tulla pitkä ottelu.

2. Erä: Vierasjoukkue aloittaa vahvasti Alisan pisteavauksella ja Julian syötöillä. Vahvaa taistelua molemmilta joukkueilta koko ajan, joka pallosta taistellaan. Tasaväkiset joukkueet tahkovat pisteitä vuorotahtiin. Alisan syöttövuorolla alkaa Kiistottarien hienoinen pistejohto, peli etenee tilanteeseen 11-16, jolloin salolaisten apujoukot kutsutaan hätiin. Aikalisä tehoaa ja ero alkaa kaventua salolaisten hyväksi. Tilanne vaatii Patrikin väliintuloa 16-17 Kiistottarien osalta. Kiistottaret jatkavat hienoisessa johdossa 18-21. Salolaisten apujoukot aktivoituvat jälleen, puhuttelun paikka. Eräpallotilanteessa 19-24 Alisa menee syöttöruutuun, mutta salolaiset eivät vielä luovuta. Noora kuitenkin takoo Mikasan lattiaan kakkospaikalta seuraavan tilaisuutensa saatuaan ja erä päättyy Kiistottarille 20-25!

3. Erä: Pukuhuone palaverin jälkeen on hyvä tarkastella pelinaikaista pistetaulukkoa, mikä näyttää Nooralle tämänhetkista johtoasemaa 9 pistettä. Erä alkaa jälleen tasaisesti, kumpikaan joukkue ei päästä vastustajaa helpolla eikä saavuta pisteitä helpolla. Kotijoukkueen valmennus ottaa aikalisän tilanteessa 2-7. LP Viesti Akatemialla on vastaanotossa vaikeuksia saada pallon nousemaan. Kiistottaret painavat päälle, 3-9. Peli jatkuu vierasjoukkueen hallussa 6-11. Salolaiset alkavat hienoisesti kaventaa peliä , mutta Kiistottaret pitävän johtoasemastaan tiukasti kiinni. 10-16 salolaiset ottavat aikalisän. 13-20 Venla saapuu jälleen kentälle syöttövaihtoa tekemään ja tekeekin kolme pistettä. 16-23 pistetilanteen jälkeen erä- ja ottelupallo annetaan Ilona Raitiksen käsiin, mutta hän syöttää verkkoon. Noora päättää kiittäen ja kuitaten erävoiton 17-25 ja siten koko ottelun voiton Kiistottarille 0-3!

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueen libero #5 Anna Syrjälä ja Kiistolta #9 Noora Rasinperä. Seuraavaan otteluun Kiistottaret kutsuvatkin kaikki katsojansa omaan katsomoon Variskalle sunnuntaina 17.10. klo 16, kun kotikentälle saapuu Rantaperkiön Isku. Tämän päivän ottelun jälkeen ykkössarjataulukossa joukkueet ovat tasapisteissä LP Kiisto sijoittuen Iskun jälkeen kolmanneksi hieman heikommilla ottelupisteillä. Todennäköisesti voimme siis osoittaa tasaista ottelua ja sitä varten tarvitaan meteliä yleisöltä. Tervetuloa lehtereille!