Kasvava seura tarvitsee juuri Sinua!
SeuraJulkaistu: 05.10.2021 23.07

Kasvava seura tarvitsee juuri Sinua!

Sykkiikö sydämesi seuratyölle? Avaamme rekrytointeja seuran kasvaessa ja kehittyessä. Uusi kausi on alkanut ja osa aiemmin tehtävissä olleista henkilöistä on siirtynyt tekemään muita tehtäviä seuran sisällä. Varmistaaksemme ettei vain muutaman henkilön tarvitse tehdä aivan kaikkia tehtäviä ja että toimintaa voidaan jatkaa, haemme lisää käsiä auttamaan asioiden hoitamisessa.

Jos asiat tehdään yhdessä monen henkilön voimin, eivät tehtävät ole suuritöisiä eivätkä vie paljoa aikaa. Jotkut roolit saattavat olla sellaisia, että asioiden toimiessa kuten pitää, ei tarvitse tehdä mitään. Olet ongelma tai kysymystilanteissa kykenevä auttamaan muita, joten parhaillaan tehtävässä ei tarvitse tehdä yhtään mitään sen jälkeen, kun asiat on saatu toimimaan (Esim. IT- vastaava).

Jotta voimme jatkossakin palvella joukkueita mahdollisimman hyvin ja mahdollistaa lasten ja nuorten lentopalloharrastus Vaasassa, tarvitsemme lisää apua toiminnan ylläpitoon ja kehittämiseen. Kaikki apu on tervetullutta!

Haettavat tehtävät:

Rahastonhoitaja:

Ovatko sinulla taloudelliset asiat hallussa ja olet opiskellutkin alaa? Tämä henkilö vastaa rahaliikenteen ja jaoston kirjanpidon hoitamisesta. Tehtävää varten annetaan perehdytys nykyiseltä rahurilta, joka siirtyy uusiin haasteisiin. Ota rohkeasti yhteyttä Tia Ala-Kauhaluomaan.

IT- vastaava:

Henkilö vastaa seuran IT asioista, kuten tableteista, pilvipalveluista, iZettle maksupäätteistä (toiminta), toimii yhteyshenkilönä palveluiden tarjoajiin (Esim puhelinliittymät, sähköpostipalvelimet / web-hotelli). Tehtävään antaa perehdyksen nykyinen IT-vastaava ja tehtävä ei ole suuritöinen. Eli jos sinulla on mielenkiintoa teknisiin laitteisiin tai IT asioihin niin ota rohkeasti yhteyttä Juha Ekholmiin.

SolidSport tiimin jäsen:

Haemme lisää jäseniä SolidSport tiimiin joka vastaa esimerkiksi edustuksen pelien live striimauksesta SolidSport alustalla. Tiimi pystyy perehdyttämään uudet henkilöt tehtäviin. Tämä tehtävä antaa hyvän mahdollisuuden päästä osallistumaan ilmaiseksi edustuksen kotipeleihin. Jos olet kiinnostunut live striimauksesta niin ota yhteyttä Juha Ekholm tai Tia Ala-Kauhaluomaan.

Jopox- pääkäyttäjä:

Jopox pääkäyttäjä antaa tukea seuran jäsenille Jopoxiin liittyvissä asioissa sekä on yhteydessä Jopoxin suuntaan kehitysideoissa tai ongelmatilanteissa. Tehtävä ei ole suuritöinen mutta siinä tulee opetella Jopoxin käyttäminen hyvin, että voi auttaa sitten muita sen käytössä. Tehtävässä perehdytyksen voi antaa Juha Ekholm.

Kioskivastaava / kioskiryhmän jäsen:

Kioskivastaavan tehtäviin kuuluu inventoida ja hankkia kioskikaappiin kioskeissa myytävät tuotteet. Aiemmin kioskivastaava ei ole toiminut tehtävässä yksin vaan hän on kasannut ympärilleen tiimin joka yhdessä on hoitanut tätä tehtäväaluetta. Perehdytyksen ja opastuksen voi antaa Raisa Latvala-Kaataja tai Jaana Kauppila

Dokumentoijia / ppt esitysten tekijä

Lentopallojaostolla on myös paljon dokumentaatiota vaativia tehtäviä esimerkiksi vanhentuneiden dokumenttien päivitystä ajantasalle. Myös ohjeiden sekä erilaisten oppaiden luonti visuaalisesti hyvään kuntoon tarvitaan tekijöitä. Näihin dokumentteihin sisällön antaa jaoston eri henkilöt (esim. valmennuskoordinaattori), mutta materiaalin saattaminen julkaistavaan muotoon kuuluisi tehtävään.

Seurassa on myös paljon projektiluontoisia tehtäviä ja jos olet kiinnostunut auttamaan lyhyt kestoisissa tehtävissä niin otamme kaiken avun mielellämme vastaan ja uusia ideoitakin tarvitaan aina.

Otathan yhteyttä:kimmo.syvanen@vaasankiisto.fi 0408371489, juha.ekholm@vaasankiisto.fi tai tia.ala-kauhaluoma@vaasankiisto.fi, rlatvalakaataja@gmail.com tai jaana.kauppila1@gmail.com (Myös WA viesteillä voi ottaa yhteyttä meihin kaikkiin)

Tule rohkeasti mukaan kehittämään seuratyötä!