Kiistottarille maittava vierasvoitto Lempäälästä!
SeuraJulkaistu: 03.10.2021 19.31

OTTELURAPORTTI LEMPO-VOLLEY – KIISTO 3.10.2021

1 -3 (22-25, 22-25, 25-20, 28-30)

Tänään oli Kiistottarien ensimmäinen vieraspeli tälle kaudelle ja suuntana Lempäälä. Vastassa Lempo-Volley, joka nousi 1-sarjaan 25 vuoden tauon jälkeen.

Ensimmäisen erän alkuun Kiisto saa heti pari pistettä, sen jälkeen edetään tasaisesti piste pisteeltä. Vastustajan johtaessa 10-8, Patrik ottaa Kiiston ensimmäisen aikalisän. Erä jatkuu tasaisena, Kiisto ei oikein saa torjuntaa kohdalleen. Passari Julian syötöillä Kiisto menee 22-20 johtoon ja lopulta vie erän 25-22.

Toiseen erään lähdetään uudella otteella. Syötöt ovat pahoja, vastustaja ei saa niitä nostettua, Lempon eka aikalisä tilanteessa 1-5. Tämän jälkeen Lempo saa myös pelistä kiinni ja pian on Kiiston aikalisän vuoro. Myös toinen erä on todella tasaista vääntöä. Kiisto saa hyvin syötöt nostettua, mutta vastustajan torjunta toimii. Ilonan pahoilla syötöillä Kiisto menee 21-18 johtoon. Loppuerässä tulee omia virheitä, mutta Kiisto vie tämänkin erän 25-22.

Pitkän erätauon jälkeen alkaa kolmas erä. Melkein samalla kokoonpanolla lähdetään erään. Erä alkaa molempien joukkueiden syöttövirheellä. Lempo vie kolmannen erän alkua. Venlan syötöt toimivat ja Kiisto pääsee peliin mukaan. Mutta myös Lempon pahat syötöt uppoavat Kiiston kenttään. Kiiston peli hieman takkuaa ja Lempo saa pelistä paremman otteen. Kiisto ei kuitenkaan lannistu vaan pysyy eräkamppailussa mukana. Kolmannessa erässä Lempo Volley on kuitenkin parempi vieden erän 25-20.

Neljäs erä, taas muutama pelaajavaihto kuusikossa. Kiisto lähtee erään hyvin ja saa heti 3-0 johdon. Lempo joutuu ottamaan ensimmäisen aikalisän Kiiston johtaessa 5-1. Lempo saa myös pelinsä kulkemaan, tulee tasoihin ja menee Kiiston ohi. Kiistottaret eivät anna periksi, vaan näyttävät, että osaavat tämän lajin. Venla syöttää 4 pistettä putkeen. Tasaiseen pistetahtiin etenevät molemmat joukkueet. Tilanteessa 22-22 tunnelma hallissa kuumenee. Lempo-Volley johtaa 24-22 ja heille ensimmäinen eräpallo. Mutta Pohojalaanen ei luovuta, vaan joka pallosta taistellaan. Lempolla oli eräpallotilanne peräti neljä kertaa, mutta Kiiston sitkeys palkittiin ja he vievät tiukan erän 30-28.

Pelin parhaana pelaajana Kiistosta palkittiin joukkueen kapteeni # 14 Alisa Mansikka-Aho. Vastustajan parhaana palkittiin #10 Annika Saari.

Kiistottarien seuraava ottelu pelataan vieraissa 9.10. klo 17 LP Viesti Akatemiaa vastaan Salohallissa.