Aloita uusi harrastus ja tule pelaamaan lentopalloa!
SeuraJulkaistu: 08.08.2021 00.00

Aloita uusi harrastus ja tule pelaamaan lentopalloa!

Ilmoittautuminen on avoinna

Nyt on hyvä aika ilmoittautua uuteen mukavaan harrastukseen! Lentopallo on helppo ja mukava harrastus aloittaa jo pienenä. Vaasan Kiistolla on kausi alkamassa ja ilmoittautumisia otetaan vastaan kaikkiin ikäryhmiin. Niin tytöt kuin pojatkin ovat tervetulleita ja he harjoittelevat ikäluokkaharjoituksissa omissa rymissään, mutta naperolentis, lentiskoulu ja tekniikkakoulu ovat sekaryhmiä.

Ihan pienet voivat aloittaa harrastuksen yhdessä vanhempiensa kanssa naperolentiksessä (3-5v.) ja 4-6 -vuotiaat voivat aloittaa "itsenäisesti" lentopallokoulussa. F- & E -ikäiset aloittavat suoraan omissa ikäryhmissään. D- ja vanhemmat pääsevät mukaan lajin hienouksiin tekniikkakoulun kautta ennen siirtymistä ikäluokan omiin harjoituksiin, jolloin kynnys jo aiemmin aloittaneisiin ei ole liian suuri, vaan tekniikat ja peli opetellaan rauhassa muiden samaan aikaan aloittaneiden kanssa.

Ilmoittautuminen tehdään kaikkiin ryhmiin saman ilmoittautumislinkin kautta ja valmentajat ottavat sitten yhteyden ilmoittautuneisiin.

Ilmoittautuminen: https://www.vaasankiisto.fi/lomakkeet/3354/uusien-...