Vaasan Kiisto hakee naisten lentopallon 1-sarjaan
18.4.2020 12:48 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kiiston naiset ensi kaudella ykkössarjaan?!?

Vaasan Kiisto on saanut Lentopalloliitolta sähköpostia, jossa kerrotaan, että koska kausi 2019-2020 päättyi poikkeuksellisesti ja naisten 2-sarjan finaalipelit jäivät pelaamatta, on liiton Kilpailuryhmä tehnyt seuraavan päätöksen:

Ylemmässä N2 -sarjassa on selvillä neljä parasta joukkuetta, joilla on oikeus hakea 1-sarjapaikkaa. Nämä joukkueet ovat Vaasan Kiisto, Woman Volley, Turun Urheiluliitto ja Kalevan Lentopallo. Kilpailuryhmä tekee päätökset sarjanousuista tapauskohtaisesti ja paikkojen jakoperusteina pidetään ensi sijassa esim. rankingiin perustuvaa urheilullista menestystä.

Jatkosarjan jälkeen kaikki joukkueet rankattiin Lentopalloliiton toimesta neljännesvälieriä varten sijoille 1-16. Tämä ranking olisi ollut voimassa koko pudotuspelivaiheen ajan, jos pelit olisi pelattu loppuun asti. Nautiskellaanpa vielä näiden neljän finalistijoukkueen rankingpisteistä, paremmuusjärjestyksessä tietenkin:

Vaasan Kiisto1 18p.

KaLe2/KV 17p.

TuUL 14p.

WoVo2 14p.

Olemme keskustelleet molemmissa lentopallojaostoissa tästä ainutlaatuisesta tilanteesta hakea 1-sarjapaikkaa ja että tarvitsemme koko seuran apua tässä uudessa, mahtavassa projektissa. Niinpä olemme perustaneet ”työryhmän", joka aloittaa suunnittelun, mitä kaikkia toimenpiteitä mahdollinen sarjanousu vaatii seuralta. Työryhmässä on tällä hetkellä mukana Kiiston valmentajia eri ikäluokista, mutta ryhmään saa tulla lisääkin porukkaa antamaan enemmän näkemystä eri kantilta. Jos sinä olet suunnitellut tapahtumia / osallistunut markkinointisuunnitteluun / osaat muokata tiedotteista sellaisia kuin haluat / haluaisit osallistua ideointiin mukaan tai tiedät jonkun jota kiinnostaisi, laitathan viestiä sanna.perasalo@vaasankiisto.fi .

Tiedotamme asiasta lisää, kun saamme tietää Lentopalloliiton päätöksestä. Siihen asti nautitaan aurinkoisista ja lämpenevistä kevätpäivistä sekä pestään huolellisesti käsiä.


   
Lisää uutisia
Vaasan Kiisto
«  Kesäkuu   »
Kategoriat