Otteluraportti 11.3. SoPa-Kiisto1
Julkaistu: 12.03.2018 00.00

SoPa - Kiisto 3-2 (25-20,25-20,17-25,24-26,15-8)

Kiiston naisten aamu lähti käyntiin aamutreeneillä kello 8:30. Sen jälkeen suuntasimme kohti Koskea, jossa vastaan asettui Someron Pallo. Ensimmäiseen erään lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla: Jenni Jokinen passarina, Maria Naasko liberona, Elina Pylkkä ja Jenna Laitila keskareina, Mailis Kriikkula hakkurina ja Jessica Nygård sekä Alisa Mansikka-aho yleispelaajina. Peli lähti Kiiston osalta huonosti käyntiin, mutta sitten noustiin. Veera Huita kävi syöttämässä Elinan tilalla pari kertaa. Kuitenkin Somero voitti erän pistein 25-20

Toiseen erään lähdettiin samalla kokoonpanolla. Toinen meni suurinpiirtein samalla tavalla kuin ensimmäinenkin. Somero vei siis taas pistein 25-20.

Kolmannessa erässä oli edelleen sama kokoonpano. Erä lähti Kiiston osalta hyvin käyntiin. Kuroimme muutaman pisteen kaulan jo erän alussa. Erä oli tiukka, mutta lopussa alkoi pisteitä ropisemaan ja Kiisto voitti erän pistein 25-17.

Neljäs erä alkoi samalla kokoonpanolla. Somero lähti pelaamaan hyvin ja sai viiden pisteen kaulan. Tasoitimme tilanteen, ja loppuerä oli erittäin tiukka. Milla Rantala vaihdettiin lopussa Elinan tilalle. Tiukasta tilanteesta huolimatta voitimme erän pistein 26-24.

Viidenteen erään lähdettiin muuten samalla kokoonpanolla, mutta Milla jatkoi keskarin paikalla ja Veera tuli Jessican tilalle. Erä lähti aluksi lupaavasti käyntiin, mutta sitten hyvällä syötöllä Somero sai etumatkaa. Hyvästä taistelusta huolimatta Somero voitti erän viimeisen ja ratkaisevan erän pistein 15-8.