Naisten edustusjoukkue valmiina alkavaan kauteen
5.10.2017 10:47 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Naiset valmiina kauden avaukseen!

Kiiston naisten edustusjoukkue on kasassa alkavaan sarjakauteen. Joukkue on harjoitellut kesäkuun alusta lähtien monipuolisesti fysiikkavalmentaja Reino Tynin sekä päävalmentaja Patrik Ojaniemen johdolla. Harjoituksia on myös ollut pitämässä Olli Kari sekä Alex Wisen.

Uusina Kiiston sopimuspelaajina harjoituksissa ahertavat keskitorjujat Jenna Laitila 23v ja Elina Pylkkä 29v sekä yleispelaaja Jenna Harju 19v. Edelliskauden pelaajista jatkosopimuksen Kiiston kanssa ovat tehneet yleispelaaja Mailis Kriikkula 22v, keskitorjuja Milla Rantala 23v sekä yleispelaaja Suvi Tyni 19v.

Milla Rantala, Elina Pylkkä ja Mailis Kriikkula

Joukkueen päävalmentaja Patrik Ojaniemi on hyvin tyytyväinen joukkueen asenteeseen harjoittelussa. "Mielestäni meillä on iskukykyinen joukkue kasassa ja näin kauden alkuun on tärkeä saada onnistumisia laajalla rintamalla niin joukkueena kuin yksilötasolla, kertoo Ojaniemi."

Naisten edustusjoukkueen kausi alkaa tulevana sunnuntaina 8.10 klo 16.30 Variskan koululla. Vastaan asettuu Nurmon Jymy. Tervetuloa yleisö sankoin joukoin paikalle kannustamaan Kiistoa.

Kiiston naisten edustusjoukkueen sopimustilanne 5.10.2017

Passarit
Jenni Jokinen
Saija Lybeck

Yleispelaajat / hakkurit
Jessica Nygård
Janette Litmanen
Alisa Mansikka-aho
Veera Huita
Suvi Tyni
Mailis Kriikkula
Jenna Harju

Keskitorjujat
Milla Rantala
Jenna Laitila
Elina Pylkkä

Liberot
Maria Naasko

   
Lisää uutisia
Vaasan Kiisto
«  Heinäkuu   »
Kategoriat