Esittely
Ottelutilastot
Kiisto - Nurmon Jymy / JRK
2019-2020 - Naisten edustusjoukkue - Naisten 2-sarja ylempi/N2A/1
Klo 15:00 Variska
17
Mar

Otteluraportti K1 - NJ/JRK 17.11.


Kiisto 1 – NJ/JRK 3-2 (22-25,25-10,20-25,25-13,15-12)

Tänään saimme oman lohkon kärjen vastaan. Alkuun oli vähän pidennetty alkupalaveri, mutta lämmöt sitä huolimatta onnistui.

Ensimmäiseen erään lähdimme seuraavalla kokoonpanolla: Julia passarina, Alisa ja Ellis yleispelaajina, Minttu ja Emilia keskitorjujina sekä Maria liberona. Alku alkoi hyvin tasaisesti. Erän puolessa välissä Nurmo sai paremman otteen ja pienen pisteputken. Mutta me emme siitä lannistuneet, vaan pikkuhiljaa alettiin tekemään omia pisteitä. Teimme myös syöttövaihtoja. Tilanne oli tasan 20-20, kun Nurmo sai hyvän syöttöputken ja vei erän 22-25. Ensimmäinen erä meni totutellessa siihen, että kuinka paljon työtä vaaditaan, että voisimme voittaa.

Toiseen erään jatkoimme samalla kokoonpanolla. Alkuun saimme todella hyvän alun Elliksen syöttövuoron ansiosta. Johdimme jopa 7-0. Saimme erästä hyvän otteen ja teimme todella paljon omia pisteitä sekä myös omat virheet jäivät vähiin. Hyökkäys toimi, torjunta oli kohdillaan sekä vastaanotto oli virheetöntä. Lopulta veimme erän huikein lukemin 25-10.

Pitkän erätauon jälkeen jatkoimme kolmanteen erään vielä samalla kokoonpanolla. Alku alkoi hyvin tasaisesti samanlailla kuin ensimmäisessä erässä. Todella pitkiä palloralleja tarjoiltiin, mutta Nurmolla hyökkäys oli kohdillaan. Nurmo sai hyvin etumatkaa, mutta taistelimme loppuun asti. Nurmo vei erän 20-25.

Neljänteen erään lähdimme vielä samalla kokoonpanolla. Puhuimme, että viedään tämä peli nyt viidenteen erään vielä, koko rahan edestä. Alku alkoi tasaisesti niin kuin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Saimme oman hyökkäystemmon sekä torjunnat kohdilleen. Nurmo joutui käyttämään molemmat aikalisät meidän pisteputkien takia. Sitä huolimatta pidimme oman hyvän pelin yllä ja veimme erän 25-13

Viidenteen eli viimeiseen erään lähdimme vielä samalla kokoonpanolla. Teimme hieman muutoksia rotaatioomme. Alku oli tasaista 5-5 tilanteeseen asti. Siitä aloimme nousemaan piste kerrallaan Nurmon ohitse. Todella pitkiä palloralleja oli tarjolla myös tässä erässä ja oma peli alkoi näyttämään todella hyvältä. Pysyimme omien virheiden kannalta pienissä luvuissa ja veimme viimeisen erän 15-12.

Lohkon kärki kaatui 3-2 meidän hyvällä ja varmalla pelillä. Jaksoimme todella hyvin pitää oma taso pitkistä palloralleista sekä kahden erän häviöstä huolimatta.

#2 & #12

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Vaasan Kiisto
«  Heinäkuu   »
Kategoriat