3
JOU
16.00
Miesten 2-sarja, 2-Sarja

Kiisto - Outokummun Karpaasit  

Isolahden koulu

Karpaaseja tuutin täydeltä!

Kiiston Miesten kakkossarjataival jatkuu viikonloppuna tuplapelillä sarjakärki Outokummun Karpaaseja vastaan. Lauantaina pelataan Isolahden tunnelmallisella koululla klo16:00 ja sunnuntaina Vaasan lentopallopyhätössä klo13:00.
Karpaasit johtavat siis sarjaa puhtaalla pelillä ja he ovat hävinneet vain yhden erän kahdeksassa ottelussa. Kova haaste siis edessä Kiiston nuorelle joukkueelle. Valmistautuminen viikonloppuun on sujunut kuitenkin lupauksia herättävästi ja joukkue on lähdössä tosissaan ottamaan Karpaasien päänahkaa. Lauantain ottelussa Isolahden sali varmasti pullistelee yleisöä, sillä katsomotila on melko rajallinen. Sunnuntaina löytyy kaikille varmasti istumapaikka Variskan hulppeasta katsomosta, ja sen kunniaksi Variskalla onkin jo perinteeksi muodostuneet arpajaiset huippupalkinnoin.
Karpaaseista mainittakoon, että joukkueesta löytyy todella paljon kokemusta. Joukkue on täynnä vanhoja liigapelureita, ja taidoiltaan joukkue voisi pärjätä melkein jopa Vaasan Isku Powerille!! Joten nyt todellakin kannattaa tulla seuraamaan miten nuorukaiset haastavat konkareita.
Tervetuloa!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista