Ploki - Kiisto   3 - 0

Pihtipudas-sali

Otteluraportti Ploki-Kiisto1 24.2.

Ploki - Kiisto1 3-0 (25-18,25-22,25-16)

Vieraspeliin lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla. Julia passarina, Kirsi ja Alisa yleispelaajina, Emmi ja Jenna keskipelaajina, Mailis hakkurina sekä Maria liberona. Ekassa erässä vastustaja lähti hyvin vahvalla syötöllä myös hyökkäyksillä rikkoi puolustuksen. Ploki vei erän 25-18

Toiseen erään lähdettiin samalla kokoonpanolla. Erä lähti tasaisesti käyntiin ja saatiin pieni etumatka. Tuplavaihdolla yritettiin saada enemmän hyökkäysvoimaa. Kuuluttajan mukaan tuplavaihdolla saatiin meidän Mailis hengähtämään. Erä kuitenkin pättyi tasaisesti vastustajille 25-22.

Kolmanteen erään lähtettiin vielä samalla kokoonpanolla kuin muihin. Vastustaja pyöritti hyvin erää eikä vaihtoruletti tai aikalisät auttanu. Erä päättyi vastustajalle 25-16.