Nurmon yläaste

Otteluraportti 17.2. NJ3-Kiisto1

NJ3 - KIISTO1 0-3 (11-25,24-26,16-25)

Muutaman kotipelin jälkeen oli vuorossa vieraspeli Nurmon Jymy 3 vastaan.

Hieman rikkonaisen treeniviikon jälkeen lähdimme peliin kuitenkin luottavaisin mielin. Ensimmäiseen erään lähdimmekin sellaisella voimalla, että Nurmo ei saanut omaa peliään käyntiin ja erä meille lukemin 25-11. Patrikin sanoin ensimmäisen erän peli yks kauden parhaimmista meidän osalta.

Ensimmäinen erä alkoi ja loppui niin ruusuisesti, joten toisessa erässä meillä puolestaan oli vaikea saada omaa peliämme takaisin kasaan. Nurmo paukutti erän alussa itselleen useamman pisteen kaulan, mutta emme antaneet periksi. Saimme kurottua eroa pikkuhiljaa piste pisteeltä, kunnes 20 pisteen tienoilla pääsimme vihdoin rinnalle. Loppuerä mentiinkin rintarinnan ja erä päättyi meille lukemin 26-24. Erän lopputulokseen saattoi myös vaikuttaa Nurmon pelikentän syöttöalueen tuntumassa tepastellut pieni pullea hiiri.

Kolmannessa erässä saimme pelin hieman paremmin kulkemaan alusta asti ja hienoilla puolustuksilla ja pelastuksilla veimme erän nimiimme 25-16. Mukaan otimme myös täydet kolme pistettä vahvistamaan asemaamme sarjataulukossa.