Kiisto - Laihian Luja C1, Kokkolan Tiikerit, JyväsLentis

Kokkola

C-Poikien turnausraportti 1. pooliturnauksesta

Kiiston C-pojat kävivät Kokkolassa näyttämässä osaamistaan kauden 1. pooliturnauksessa.

Ensimmäinen peli oli Kokkolan Tiikereitä vastaan. Peliin lähdettiin varmoin ottein ykkösroolituksella. Erävoitto tulikin pistein 10-25. Toiseen erään lähdettiin sekoittamalla pelaajien rooleja ja oppimaan myös muita pelipaikkoja. Erä alkoikin Tiikereiden viedessä aina 8-0 tilanteeseen Kiiston harjoitellessa syötön vastaanottoa. Tämän jälkeen saimme syöttövuoron itsellemme sekä teimme pelaajavaihtoja. Viktor aloittikin armottoman syöttöputken kääntäen tilanteen pisteisiin 8-10. Tämän jälkeen erää mentiin tasatahtiin Tiikereiden ottaen lopulta erän nimiinsä pistein 27-25. Kolmanteen erään sitten lähdettiin taas normiroolein, erän päättyen Kiistolle pistein 4-15 vieden samalla peli erin 1-2.

Toisessa pelissä saimme vastaamme Laihian Lujan C1 joukkueen. Pelin ensimmäiseen erään vaihdettiin taas hieman pelaajien roolitusta sekä miehitystä. Ensimmäinen erä mentiin tasaisesti aina tilanteeseen 17-17 asti Laihian ollessa hienoisessa johdossa Kiiston joukkueen kamppaillessa syötön vastaanoton hyökkäysvirheiden kanssa. Erän lopussa Kiisto sai taas uuden vaihteen silmään ja otti erän nimiisä 25-20. Toiseen erään Kiisto otti taas normiroolituksen käyttöön ja hallitsi erää alusta alkaen aina tilanteeseen 10-3, jonka jälkeen joukkue sortui jälleen vastaanotto- ja hyökkäysvirheisiin. Tilanteessa 12-12 Viktor sai jälleen syöttöputken päälle ja Kiisto vei erän lukemin 25-13 ja samalla pelin puhtaasti 2-0.

Kolmas peli olikin sitten jo paperillakin katsottuna pahinta vastustajaa Jyväs Lentistä vastaan. Peliin lähdettiin reippaasti Jylen syötöllä, joka päättyi verkkoon antaen Kiistolle ensimmäisen pisteen. Valitettavasti tätä ei pystytty vielä kääntämään eduksi vaan peli tasoitettin heti perään omalla verkkosyötöllä. Tästä Jyle sai pienoisen otteen pelistä, vieden peliä tilanteeseen 4-8, jolloin Saku teki onnistuneen hyökkäyksen ja antaen samalla uutta uskoa joukkueelle. Kirin saattelemana Kiisto pääsi jo niskan päälle 11-9 tilanteeseen. Jyle ei kuitenkaan antanut periksi vaan tuli takaa tasoihin ja ohi. Erää jatkettiin tasaisissa merkeissä aina 19-19 tilanteeseen asti, mutta erän lopussa Jyle oli vahvempi vieden erän nimiinsä 22-25. Toiseen erään Kiisto lähti uudella asenteella vieden erää muutaman pisteen turvin aina 18-12 tilanteeseen asti. Tuolloin Jyle näytti kokemuksen tuoman varmuuden ja käytti hyväkseen Kiiston vaikeudet vastaanotossa. Erän lopussa Kiisto ei onnistunut saamaan omaa peliä enää kasaan ja Jyle vei erän 20-25 sekä koko pelin numeroin 2-0. Tämä peli kuitenkin osoitti sen että Kiiston C-pojat ovat valmiita haastamaan kaikki ikäluokan joukkueet ja jopa voittamaan heidät. Jatkossa keskitymmekin pitämään omasta pelistä ja pelistrategiasta kiinni loppuun asti ilman, että annetaan vastustajien onnistumisten vaikuttaa omaan peliin.

Kiitos hyvästä turnauksesta #KokkolanTiikerit , #VaasanKiisto , #LaihianLuja sekä #JyLe ja tietysti kaikille kannustajille sekä muille mukana olleille!