C-tytöt (2006-07), C-tytöt

LP Kangasala, EuRa 1, JyLe C1 - Kiisto

Kangasalan lukio, Finnentie 42 36200 Kangasala

2. Pooliturnaus paikkana Kangasala

C-tyttöjen 2. poolikierros, osaltamme SM sarjan C-pooli, pelattiin Kangasalan Lukiolla 14.11.2020.

Matkaan lähdettiin jo perjantaina jolloin matkasimme Pälkäneelle yöpymään. Aamulla matkasimme Pälkäneeltä pelipaikalle Kangasalan lukiolle jossa ensimmäisen pelin vastustaja oli Jyväskylästä saapunut Jyle C1. Pelin ensimmäinen erä lähti puolestamme hyvin käyntiin kolme palloa ja tilanne 3-0 meille. Tämän jälkeen muutamia omia virheitä ja tilanne 7-5 vastustajalle. Tämän jälkeen kotvasen vastustaja teki meitä enemmän virheitä ja tilanne kääntyi muutaman pisteen meidän eduksi, kuitenkin tilanne oli loppuerästä tasan 19-19 tuosta tilanteesta saimme sopivasti onnistumisia ja erä meille 25-21. Toinen erä oli hyvin ensimmäisen kaltainen hyviä suorituksia, hiukan virheitä puolin ja toisin, muutaman pisteen erolla erän loppupuolelle ja pisteet tasan tilanteessa 23-23 erän lopussa Jyle oli piirunverran terävämpi ja erä Jylelle 26-24. Kolmas erä alkoi tasaisena kuten edellisetkin erät hyviä suorituksia ja pitkiä palloralleja, näin edettiin tilanteeseen 5-5. Tässä kohdin Kiisto sai nykäistyä eroa, Jyle oli käyttänyt molemmat aikalisänsä kun oltiin tilanteessa 6-12. Tätä eroa vastustaja ei saanut enää kurottua kiinni 3. erä Kiistolle 11-15 ja koko peli 1-2

Ensimmäisen pelin jälkeen ruokatauko ja ravittuina kohtasimme turnauksen järjestäneen LP Kangasalan. 1 erän alussa Kiisto oli terävämpi ja karkasi pisteissä 10-4 LP Kangasalan edelle, tästä loppuerä tehtailtiin pisteitä vuoron perään, välillä muutamia pisteitä peräkkäin erä Kiistolle 25-15. Toinen erä meni samalla kaavalla Kiiston komennossa erä 25-11 ja koko peli 2-0 Kiistolle.

Kolmas ja päivän viimeinen peli pelattiin heti edellisen jälkeen ja tässä pelissä, kuten kahdessa edellisessäkin, vastassa oli joukkue jota emme ole koskaan aiemmin kohdanneet. Vastustaja EuRa kiskaisi erän alkuun 2 pisteen etumatkan ja vaikka pisteitä tehtailtiin tasatahtia siitä eteenpäin niin tässä erässä Kiisto ei enää EuRaa tavoittanut 1. erä Euralle 25-21. Tappiosta huolimatta, erä oli viihdyttävää ja tasokasta lentopalloa. Toisessa erässä pisteitä tehtailtiin tasokkaasti tasatahtia tilanteeseen 10-10, tässä kohdin tapahtui jotain mitä lentopallossa joskus tapahtuu, erä kiistolle 25-13. Kolmannessa erässä EuRa ei päässyt peliin mukaan ja Kiiston peli kulki, erä 15-5 ja peli 2-1 Kiistolle.

2. poolikierroksen tulokset Kiiston osalta C-poolissa:

Jyle C1 - Kiisto 1-2(21-25, 26-24, 11-15)

Kiisto - LP Kangasala 2-0(25-15, 25-11)

EuRa 1 - Kiisto 1-2(25-21, 13-25, 5-15)

Tämän vuoden poolijärjestelmässä kukaan ei säily C-poolissa, vain poolin voittaja nousee B-pooliin ja 3 muuta joukkuetta tippuvat D-pooliin. Turnaus- ja poolivoiton myötä Kiiston C-tyttöjen pelit jatkuvat SM sarjan B-poolissa seuraavaksi joko 5 tai 6.12.2020, toistaiseksi määrittelemättömässä paikassa.