Muhos Volley, LaSu C, JyLe C2 - Kiisto

Muhoksen palloilusali, Veturitie 7 91500 Muhos

1. Pooliturnaus Muhoksella

Muhoksen matkalta tuomisina 3 voittoa ja nousu C-pooliin

Muhoksen turnaukseen lähdettiin jo perjantaina ja yöpyminen tapahtui tutussa paikassa Laukanrannassa. Muhoksen Palloilusaliin saavuttiin hyvissä ajoin ennen ensimmäistä peliä.

Lauantain ensimmäisenä vastustajana oli turnausta emännöivä Volley. Ottelun ensimmäisen erän pelissä näkyi vääjäämättä lähes 3 viikon treenien ja pelien puute. Treenien ja pelien puute johtui vallitsevasta tilanteesta joka on sulkenut harjoituspaikat lokakuun ajaksi alueellamme. Omassa pelissä kosolti virheitä ja vastustajalta onnistumisia, tällä tavoin ensimmäistä erää edettiin tilanteeseen 21-21, Tilanteesta edettiin muutamalla hyvällä syötöllä lukemiin 21-24 ja siitä erävoittoon 22-25. Toista erää edettiin tasatahtia tilanteeseen 6-6 jonka jälkeen tuli laajalla rintamalla hyviä onnistumisia syöttöruudussa ja hyökkäysten päättämisessä ja erä päättyi meille 12-25

Toisessa pelissä vastassa oli LaSu C. Ensimmäinen erä lähti mainiosti käyntiin hyvillä syötöillä ja hyökkäyksillä erä meille 25-12. Toinen erä oli hieman kaksijakoinen ensi hyökättiin ja syötettiin tilanteeksi meille 10-4 ja sitten vastustaja teki melkein saman tilanteeseen 14-11 jonka jälkeen erä pelattiin miltei tasatahtia loppuun, erä meille 25-19

Toisen ja kolmannen erän välissä oli pelin mittainen tauko joka käytettiin hyvin tankkaukseen. Vastustajana kolmannessa pelissä oli Jyle C2 joka joutui pelaamaan kaksi ensimmäistä peliään peräkkäin ja kärsi ensimmäisessä pelissään loukkaantumisen tai pari. Erät meille 25-5 ja 25-10

Tulokset:

Volley - Kiisto 0-2 (22-25, 12-25)

Kiisto - LaSu 2-0 (25-12, 25-19)

Kiisto - Jyle C2 2-0 (25-5, 25-10)

Näillä tuloksilla Kiiston C-tyttöjen kauden 2020-21 matka jatkuu seuraavassa turnauksessa SM-sarjan C-poolissa 14 tai 15.11.2020. Jossa vastassa ovat Jyle C1, LP Kangasala ja Eura 1. Paikka on kirjoitushetkellä avoin.