C-tytöt (2005-2006), C-tytöt

Kiisto - NJ05, Leppä, LaihLu, Karhu, NJ Hype

Ylistaro, Kirmaus-halli

C-tytöt Aluemestaruusturnauksessa

Lännen alueen C-tyttöjen aluemestaruudesta pelattiin 15.2.2020 Ylistaron Kirmaushallissa, turnauksessa pelattiin sijoista 1-6, toisaalla pelattiin sijoista 7-10.

Päivä ja turnaus tarjosi Kiiston osalta 5 peliä ja paljon kokemusta. Alkusarjassa vastassa olivat NJ-05 ja Leppä, ensimmäiselle tappio 2-0 toisesta voitto 2-0. Vaiherikkain peli koettiin Laihian 05 joukkuetta vastaan. Laihia vei ensimmäistä erää miten tahtoi ja takoi toisenkin erän omaksi edukseen tilanteeseen 16-24, Kiisto pelasi tilanteeksi kuitenkin vielä 24-24. Tällä välin 8 pisteen aikana, Laihia käytti kaikki aikalisänsä sekä vaihtonsa mutta se ei enää auttanut, jatkopisteillä erä Kiistolle 27-25. Kolmatta erää mentiin tasatahtia jatkopisteille, Erä sisälsi monta hyvää ja pitkää pallorallia erä Kiistolle 19-17. Tällä mainiolla voitolla Kiisto kampesi itsensä pelaamaan sijoista 1-4. Seuraavaksi vastassa oli Kauhajoki, ensimmäisessä erässä hyvä alku hyvillä syötöillä ja laskettelu erän voittoon 25-13 toisessa erässä väännettiin kovasti puolin ja toisin erä kuitenkin Kiistolle 25-23. Tällä tuloksella tuli paikka Finaaliin. Finaalissa vastassa oli jo aamulla ensimmäiseksi kohdattu NJ-05. Voimasuhteet eivät olleet varsinaisesi muuttuneet päivän aikana AM sija 1. Nurmolle ja Sija 2. Kiistolle.