C-tytöt (2005-2006), C-tytöt

BV Blue, YlöR, OrPoC1, PuMa C1 - Kiisto

Ylöjärvi: Soppeenharjun koulu / Metsäkylän koulu

C-tytöt pitivät paikkanssa C-poolissa

C-tyttöjen C-poolin turnaus pelattiin Ylöjärvellä 16.11.2019. Aamulla autokolonnan lähtiessä kohti pelipaikkaa ilmassa oli hienoinen jännitys koska vastaantulevissa joukkueissa tulisi olemaan pelaajia, niin lounaan kuin etelänkin C alue-SM joukkueista sekä pelaajia, jotka on valittu U15 maajoukkueen katsastusleireille.

Ensimmäisenä vastaan asettui BV Blue, Järvenpäästä tunnustelevan pelin jälkeen erät Kiistolle 2-0 (25-23, 27-25)

Toisessa pelissä vastustajana oli OrPo, Orivedeltä, hyvien pallojen ja hyvän ensimmäisen erän jälkeen erät OrPo:lle 2-0 (25-22, 25-11)

Toisen ja kolmannen pelin välissä vaihdettiin peliareenaa Soppeenharjun koululta Metsäkylän koululle, jossa vastustajaksi asettui turnausta emännöivä Ylöjärven joukkue YlöR. Ensimmäisen erän lentävän alkumme jälkeen peli hieman puuroutui ja tasaantui erät kuitenkin kiistolle 2-0 (25-20, 25-21)

Neljännessä ja päivän viimeisessä pelissä vastustajana oli PuMa Helsingistä. Pelin panoksena oli säilyminen C poolissa, nousun B-pooliin oli jo varmistanut OrPo voittamalla kaikki päivän pelinsä. PuMa tarvitsi pelistä 2-0 voiton säilyäkseen C-poolissa ja Kiistolle riittäisi säilymiseen tulos 1-1. PuMa vei nimiinsä ensimmäisen erän joten ratkaisu jäi viimeiseen erään. Toisessa erässä tilanne oli PuMa:lle 15-9 ja säilyminen C-poolissa vaikutti etääntyvältä ajatukselta, toisin tuumasivat pelaajat ja erä Kiistolle 25-22 tulos 1-1 (18-25, 25-22) Näillä tuloksilla Kiisto piti paikkansa C-poolissa jossa pelit jatkuvat 7.12.