NJ2 - Kiisto   0 - 3

Nurmon yläaste

Otteluraportti jatkosarjan viimeisestä pelistä NJ2-K1 10.3.

NJ2 - Kiisto1 0-3 (14-25,13-25,17-25)

Viimeistä ylemmän jatkosarjan ottelua lähdettiin pelaamaan vieraisiin Nurmoon. Oman lohkon kärkipaikka oli jo taattu, mutta puhdas 0-3 voitto toisi meille ylemmän jatkosarjan rankingin toisen paikan. Tavoitteet olivat siis selvät: oma varma peli ja 0-3 voitto. Katseet olivat jo tulevissa pudotuspeleissä, mutta nyt oli pakko kuitenkin keskittyä tähän päivään.

Ensimmäiseen erään passarin paikalle astui Julia, hakkuriksi Alisa, keskitorjujiksi Emmi ja Emilia sekä yleispelaajiksi Mari ja Mailis. Liberon tontin haltuun otti tuttuun tapaan Maria. Ensimmäisen erän selkeän voiton meille toi omat monipuoliset hyökkäykset, kovat aloitussyötöt sekä suht. virheetön peli. Ensimmäinen erä meille 14-25.

Toiseen erään lähdettiin samalla kokoonpanolla, kuin ensimmäiseen. Erässä tehtiin kuitenkin tuplavaihto eli kentälle asteli Saija ja Kirsi, Julian sekä Mailiksen tilalle. Kentälle pääsi myös Ellis Marin tilalle. Toinen erä jatkui samanlaisella hyvällä pelillä mihin ensimmäinen erä loppui.

Toinen erä 25-13 meille.

Kolmanteen erään sekoitettiin pakkaa ja vaihdettiin hieman kokoonpanoa. Kentälle lähti passarina Julia, keskitorjujina Emilia ja Elina, yleispelaajina Kirsi ja Mari, hakkurina Alisa, sekä liberona Maria. Vaihtoja tehtiin pitkin erää. Kentälle pääsivät Milla, Ellis, Saija sekä Veera. Kolmaskin erä kääntyi hyvällä ja melko virheettömällä pelillä voitkoksemme 25-17 ja näin saimme pelistä 3-0 voiton!