Otteluraportti Kiisto1 - ONMKY N1 3.3.

KIISTO1 - ONMKY N1 3-0 (25-10,25-16,25-19)

Oululaiset pääsivät turvallisesti Variskalle ja alkulämpöjen jälkeen oli aika ryhtyä tositoimiin. Lähes tuttu seitsikko asettui vastapuolelle lisänä nuorten maajoukkueringissä aikoinaan pyörinyt libero.

Meidän joukoissa taas uusi pelaaja sisään ajettavana. Marin mukana saatiin iso kasa kokemusta kentälle. Tervetuloa joukkueeseen Mari!

Ensimmäisestä erästä ei paljoa jäänyt kerrottavaa. Alusta loppuun asti erä meni meidän hallinnassa. Syöttö onnistui, vastaanotto onnistui ja sitä kautta saatiin pallot hyökättäväksi. Erä meille 25-10.

Toinen erä jatkui samalla kaavalla kuin ensimmäinenkin. Erä meille 25-16

Kolmas erä oli jo hieman tasaisempaa vääntöä tai oikeastaan annoimme vastustajille mahdollisuuden tasaiseen vääntöön. Omia virheitä tuli liikaa. Onneksi alkuerässä kurottu johto riitti pitämään itseluottamuksen tarpeeksi korkealla ja nappasimme voiton 25-19. Koko ottelu siis meille 3-0.

Jatkosarjan viimeinen kotipeli toi meille kolmen pisteen lisäksi mahtavat tilastot keskareille. Tästä jatketaan kohti pudotuspelejä uudet kuviot takataskussa.