Kaukajärven vapaa-aikatalo

Otteluraportti neljännesvälieräparin Tampereen pelistä 17.3.

KaLe1-Kiisto1 0-3 (13-25,18-25,15-25)

Toinen neljännesvälieräottelu pelattiin heti sunnuntaina. Voitokkaan lauantain jälkeen meillä oli tiedossa, että yksi erävoitto riittäisi varmistamaan paikan puolivälieriin, joten innolla lähdettiin koko joukkueen voimin kohti Tamperetta.

Myöhäiseen iltapeliin lähdettiin tutulla kuusikolla: Julia, Emppu, Emmi, Alisa, Mari, Mailis ja Maria, erä lähti alusta asti hienosti käyntiin ja vahva meno jatkui erän loppuun asti, joten kauden jatkuminen varmistui jo ensimmäisessä erässä!

Toiseen erään pistettiinkin kuviot uusiksi ja kentälle lähti lähes täysin eri kuusikko kuin ensimmäisessä erässä. Kaikki täyttivät tonttinsa hienosti ja myöskin toinen erä selkeästi rentoutuneen pelin myötä meille.

Kolmannessa erässä jatkui sama teema kuin toisessakin, pelaajia vaihdeltiin ja kokeiltiin uusia juttuja, läpi pelin hienoa suorittamista kaikilta ja pelin taso pysyi tasaisen hyvänä. Ehdottomasti kauden paras vieraspeli ja siitä ansaittu palkinto 3-0 voitto meille!

Puolivälierässä vastaan asettuu tuttu Pihtiputaan Ploki, kovia pelejä siis tiedossa, joten olethan Variskalla kannustamassa 30.3 ensimmäisessä pelissä..?