7
HUH
10.00
E-tytöt (2007-2008), E Aluemestaruussarja tytöt

Laihian Luja, Nurmon Jymy x3 ja Jurvan urheilijat - Kiisto Kiisto girls   

Jurva

Lopputurnaus Jurvassa 7.4.2018

Lopputurnaus pidettiin Jurvassa 6 joukkueen kesken. Kotijoukkueen Jurvan Urheilijoiden lisäksi mukana oli Laihian Lujan Lilat, Nurmon Jymyn Lilat, Limet ja Jädet sekä Kiisto Girlsit. Jurvalaiset onnistuivat turnauksen järjestävä seurana upeasti luoden mukavan positiivisen tunnelman koko turnauspäivään.

Turnaus oli tällä kertaa kaksi osainen; ensinnä pelattiin alkulohkon pelit ja siitä riippuen jatkopelit. Alkulohkon jakoon vaikuttivat edellisen turnauksen pelatut pelit ja kyseisessä turnauksessa saavutettu sija. Kiiston Girlsin lohkossa pelasivat myös Jurvan Urheilijat ja Nurmon Jädet. Alkulohkon peleissä näkyi tyttöjen jännittyneisyys ja pelit olivat tavallista hieman tasaisempia. Tytöt jaksoivat yhdessä kuitenkin uskoa omaan tekemiseen ja huolella toteuttivat yhteisesti sovittua taktiikkaa ja voittivat molemmat vastustajansa puhtaasti 2-0.

Turnauksessa oli myös tuomarointi vuorot ja ne tytöt hoitivat hienosti tasaisesti vaihdellen roolejaan. Päivän teki haasteelliseksi pelien epätasainen rytmitys; ensinnä pelattiin kaksi peliä peräkkäin ja sen jälkeen 2 tuomarointivuoroa. Tuomarointivuorojen jälkeen välierä jonka voiton jälkeen tuomarointi ja finaaliin pääsy.

Päivä oli kaiken kaikkiaan aivan upea ja hieno päätös menneelle kaudelle. Tänään pelaamassa olivat Nargis, Kristina, Ella, Emilia ja Henna. Joukkueeseen ovat kuuluneet myös Agnia ja Nea,mutta ovat loukkaantumisen takia estyneet tänään ottamasta osaa turnaukseen. Tytöt saavat olla ylpeitä tästä voitokkaasta päivästä ja 2017-2018 kaudesta. Paljon opittiin uusia asioita lentopallosta ja paljon jäi vielä halua oppia lisää.

Kiitos myös kaikille lasten vanhemmille, jotka ovat olleet mukana tässä yhteisessä tekemisessä ja mahdollistaneet tämän tyttöjen harjoittelun.

Alla vielä muutama kuva päivän upeista hetkistä.



Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista