21
LOK
10.00
B-pojat (2007-08), B-pojat Tasonmittaus

Krive, Laihia, YJ, Jyle - Kiisto   

Ylihärmä

B-pojat puhtaalla pelillä tasonmittauksista A-pooliin!

Toinenkin tasonmittausturnaus oli Kiiston hallintaa. Kiisto voitti kaikki neljä otteluaan lukemin 2-0 ja etenee kolmen viikon päästä pelattavaan ensimmäiseen pooliturnaukseen A-pooliin. Muut joukkueet ovat LPK, Osva ja Puijo-volley.

Kiisto pyöritti turnauksessa pelipaikkoja sen minkä 7+1 pelaajaa antoi myöden ja sai näin hyvää kokemusta tuleviin turnauksiin. Laitapelaajiahan Kiistolta löytyy mukavasti ja passareitakin on kaksi, mutta keskipelaajista on huutava pula, sillä Miska on ainut "virallinen" keskari koko rosterissa. Päivän viimeisessä pelissä Konsta näytti kyllä keskarin tontilla torjunnan mallia keräten koko ottelun kovimmat pisteet. Torjunnan jälkeinen hymy kohti kirjuripöytää saattoi vaikuttaa asiaan. Mielenkiinnolla lähdetään katsomaan muiden A-pooli joukkueiden taso ja samalla myös meidän taso.
Nyt käännetään katseet kohti ensi sunnuntaita, sillä 29.10 jyrähtää Kristiinankaupungissa jossa Kiisto Miehet pelaa kauden ensimmäisen kotiottelun ja Kristiinan "mr Lentopallo" Jussi Ahonen laittaa ison Shown pystyyn!!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista