17
MAA
13.30
Miesten 2-sarja, Playoffs

Kiisto - Kosken Kaiku  

Variska

Miehet jatkaa toiselle kierrokselle!!

Kiiston miehet päihittivät Kosken Kaikun ensin Koskella pelatussa ottelussa lauantaina lukemin 3-0. Sunnuntaina pelattiin Variskalla ja tasainen ottelu päättyi Kiistolle 3-1. Vaikka erälukemat näyttävät aika selviltä niin Kiisto sai painaa täysillä voittaakseen nämä ottelut. Kosken Kaiku oli nimittäin päässyt hienoon kevätkuntoon ja erät pysyivät tasaisina molemmissa otteluissa. Vierasottelussa Kiiston hahmoksi nousi Veeti tappaen lähes tulkoon jokaisen saamansa passin. Miska myös hienosti tuli peliin ja antoi joukkueelle vielä viimeisen piristyksen joka siivitti joukkueen voittoon.
Sunnuntain pelissä näkyi väsymys edellisillan pelistä ja matkustamisesta johtuen, joten vaihdosta tulleet piristivät hyvin peliä. Yleispelaajaksi tullut Ville paukutti kauden ennätyspisteensä 15, sekä Roni esiintyi syöttönurkkauksessa väkevästi. Martin myös tuli hyvin mukaan peliin tuplavaihtojen kautta. Miska toi taas lisävoimaa keskelle ja päättikin ottelun komeaan yhden miehen torjuntaan laidassa, joka on kuitenkin varsin harvinainen suoritus keskarille !!

Seuraavalla kierroksella vastaan asettuukin aitolahden Riento, sillä pudotuspelikaavio menikin hiukan erilailla kuin oli oletettu. Ottelupäivät ja ajat ovat vielä hiukan epäselvät, sillä 23.3 lauantaina pelataan myös B-poikien välierät joten Kiiston 12 pelaajasta 7 on noissa karkeloissa. Tiedotamme kuitenkin välittömästi kun ottelut saadaan vastustajan kanssa sovittua.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista