Miesten 2-sarja, 2-Sarja

Kiisto - Valkeakosken Isku-Veikot  0 - 3

Variska

Ensimmäisestä pudotuspelistä kotitappio.

Sunnuntai-iltapäivällä Variskalle valui mukavasti reilu 100 katsojaa, kun Kiisto aloitti pudotuspeliurakkaansa. Valkeakoskelta oli saapunut Isku-veikot joka sijoittui myös lohkonsa kolmanneksi Kiiston tavoin omassa lohkossaan.

Ottelu alkoi upeasti Kiiston kantilta, Vikin syöttövuorolla painettiin jo 6-0 johtoon ja lähes koko erän Kiisto oli kuskin paikalla I-V:n tehdessä virheitä. Loppuerässä valkeakoskelaiset saivat kuitenkin peliä käyntiin ja varsinkin hakkuri Veeti Lassila alkoi takoa palloa kenttään niin hyökkäyspäässä kuin syöttöpaikallakin. Erä päättyikin juuri Lassilan ässään lukemin 23-25. Toinen erä lähti heikommin kuin ensimmäinen, I-V hallitsi alkuerää Kiiston tuskaillessa virheiden kanssa. Loppuerässä Kiisto sai kirin päälle, mutta ei aivan riittänyt erävoittoon, 22-25 vieraille.

Kolmas erä oli tasaisin, parin pisteen erolla edettiin loppua kohden. 21-21 tilanteessa nähtiin epäselvä tilanne, jossa tuomio lopulta meni toisin kuin valtaosa salin ihmisistä näki. Loppuun vielä pari Lassilan tykkisyöttöä ja erä 22-25 I-V:lle ja koko peli 3-0 sekä ensimmäinen kiinnitys puolivälieriin.

Harvinaisen arvovaltainen raati palkitsi kotijoukkueelta Aukusti Nevalaisen ja vierailta ansaitusti Veeti Lassilan parhaan pelaajan palkinnoilla.

Sarja on kuitenkin vielä kesken, ja kova tavoite on että Variskalla pelataan vielä 26.2 ratkaisevassa kolmannessa ottelussa. Se kuitenkin vaatii, että ensi viikon lauantaina käydään niistämässä valkeakoskelta voitto mukaan. Ottelu nähdään solidsportin kautta, mutta fanijoukkoja toivotaan myös yleisööön!!