12
HEL
15.00
Miesten 2-sarja, 2-Sarja

Kiisto - Valkeakosken Isku-Veikot  0 - 3

Variska

Pudotuspelit alkaa!

Kiisto miehet aloittaa pudotuspelit sunnuntaina 12.2 klo15:00 Variskalla. Vastustajaksi tulee Valkeakosken Isku-Veikot, joita vastaan Kiisto on muinaishistoriassa pelannut useita ykkösen pudotuspelejä, liigakarsintaotteluita sekä liigaotteluita 2000-luvulla. Nyt on kuitenkin uudet tuulet, Kiistolla seuraava sukupolvi on ottanut vastuun, samoin Isku-veikoilla on nuorta pelaajaa kentällä. Yksi kokenut konkari löytyy kuitenkin, Markus Kaurto joka muistetaan muutaman vuoden takaa jopa maajoukkueesta. Hän on viimeksi vieraillut Variskalla vuonna 2013 kun Kiisto pelasi liigakarsinnassa Joensuun Rientoa vastaan, jossa Kaurto silloin pelasi.

Tämä ottelusarja pelataan ns. paras kolmesta, eli jatkoon pääsyyn vaaditaan kaksi otteluvoittoa. Kiistolla on otteluparissa kotietu paremman runkosarjarankingin perusteella, joten jos otteluvoitot on 12.2 ja 18.2 pelattujen otteluiden jälkeen tasan 1-1, niin pelataan 26.2 ratkaiseva ottelu Variskalla, jonka voittaja etenee puolivälieriin.

Nyt todella toivotaan yleisöä variskalle sankoin joukoin, tavoitteena on rikkoa kauden avausottelun yleisöennätys (144)!!

Tilastot

0 - 3

Valkeakosken Isku-Veikot
23 - 2522 - 2522 - 25

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista