Kiisto - Vilppulan Tähti  2 - 3

Laihian monitoimitalo

Kovaa taistelua Laihialla.

Miehet pelasivat kotiottelun poikkeuksellisesti Laihialla, johtuen Vaasan heikosta salitilanteesta. Varsin ikävää on, että näinkin isossa kaupungissa ei meinaa löytyä riittävää pelipaikkaa joukkueelle. Laihialle kiitos, että saatiin peli heidän upeassa monitoimitalossa pelata. Pelipaikkana se on mitä mainioin lentopalloon.
Kotijoukkue Kiisto lähti hieman vajavaisella kokoonpanolla peliin, poissa olivat päävalmentaja Alex, toinen passari Niko ja hakkuri Roni sairastelujen vuoksi, sekä yp Konsta oli c-poikien turnauksessa.

Avaukseen kentälle saatiin aseteltua kuitenkin kova seitsikko. Passari Jami, hakkuri Viki, yypeet Veeti ja Iiro, keskarit Miska ja Aukusti sekä libero Daniel. Penkille riitti vielä yypee Ville ja libero Benjamin. Ottelu lähtikin hyvin liikkeelle Kiiston komennossa. Loppuerässä Vilppula pääsi peliin mukaan mutta Kiistolle kuitenkin avauserä 26-24. Toisessa erässä Vilppula pääsi puolessa välissä peliin mukaan ja sai eroa kurottua pahoilla aloitussyötöillään vieden erän 25-18. Pitkää taukoa ei ollut aikaa pitää, sillä seuraava salivaraus painoi päälle. Kolmas erä samaten puolessa välissä rupesi kääntymään Vilppulalle vaikeiden syöttöjen ansiosta. Myös heidän laitahyökkääjät Mannisen biitsiveljekset takoivat hyvillä tehoilla palloa kenttään. Erä vieraille 25-21. Neljänteen erään Ville tuli Iiron tilalle kentälle ja esiintyi varsin pirteästi paukuttaen palloa kenttään mukavilla tehoilla. Erä selkeästi 25-19 Kiistolle ja yksi sarjapiste plakkariin. Viides erä alkoi tasaisesti, mutta sitten tuli musta hetki kotijoukkueelle ja Vilppula karkasi 10-5 johtoon. Tästä ei kotijoukkue vielä lannistunut ja Veeti otti joukkueen hetkellisesti reppariin viidellä peräkkäisellä pisteellä noustiin 10-10 tasatilanteeseen. Vilppula oli kuitenkin ratkaisupisteissä väkevämpi vieden erän 15-13 ja ottelun 3-2. Mukavaa ja tasokasta lentopalloviihdettä kuitenkin tarjoiltiin yleisölle. Raati palkitsi kotijoukkueelta parhaana upean passipelin pelanneen Jamin, ja vastustajalta Joona Mannisen.

Kausi jatkuu tuplakotiotteluilla 3-4.12 Isolahdessa, kun kokenut, entisiä liigapelaajia vilisevä Outokummun Karpaasit saapuu Vaasaan.