Miesten 2-sarja, 2-Sarja

Kiisto - Puijo-Wolley  1 - 3

Variska

Kotiavauksesta tiukka tappio.

Hieno lenttis-ilta oli luvassa, kun Variskalle alkoi yleisöä kerääntyä. Katsojia oli paikalla 120-150, mikä on hieno määrä. Kiitos kaikille paikalle olleille, teitte kannustuksellanne ottelusta mahtavan tapahtuman.
Itse ottelu lähti Kiistolla hyvin käyntiin. Käytiin jo 13-8 ja 15-11 johdossa Viktorin hyvillä syötöillä. Puijo kuitenkin tuli takaa tasoihin, loppuerä mentiin tasatahtia. Kiisto sai parit eräpallot vielä, mutta ei onnistunut viimeistelemään erää, vaan se lopulta lipsahti vieraille lukemin 27-25.
Toinen erä alkoi Puijolla hienosti. Säisän syötöillä erä näytti jo ratkenneelta tilanteessa 7-1. Kiisto kuitenkin piristyi parin vaihdon ja aikalisän ansiosta, loppuerä olikin taas tiukkaa. Erä kuitenkin Puijolle 25-23.
Pitkä tauko, kahvia ja mokkaruutua naamaan. Erätauon aikana Alex kehitteli uudet juonet ja hiukan muutoksia kokoonpanoon. Kolmas erä myöskin erittäin tasainen, kumpikaan ei saanut eroa tehtyä. Lopussa Kiisto hiukan vahvempi ja erä kotijoukkueelle 28-26 huikeiden vaiheiden jälkeen. Meteli salissa oli kova.
Neljäs erä on kolmannen toisinto. Tasatahtia mennään loppuun asti. Puijo onnistuu tällä kertaa lopussa paremmin ja vie erän 29-27 ja siten koko ottelun 3-1. Vastustaja oli tänään parempi, niinkuin tulos kertoo mutta iso ero ei ollut. Jokainen erä olisi voinut päättyä toisinkin päin, joten jossittelijoiden lempiottelu tämä oli.

Arvovaltainen raati palkitsi Puijon parhaana Eero Puustisen ja Kiistolta Aukusti Nevalaisen.
Maanantaina jatkuu hommat treenihallilla ja koitetaan viritellä joukkuetta vielä kovempaan iskuun, seuraava peli on vieraskentällä samaista Puijoa vastaan 6.11.