Turnauksessa Laihialla 28.1.2023
Julkaistu: 02.02.2023 13.46

Lauantaiaamuna startattiin kohti tutuksi tullutta Laihian Monitoimihallia ja valmistauduttiin pelaamaan kahta meille uutta ja yhtä ennestään tuttua Laihian joukkuetta vastaan.

Ensimmäinen ottelu pelattiin Ylikiimingin Nuijamiehiä vastaan. Tämä ottelu oli heti tiukkaa vääntöä ja pisteet ensimmäisessä erässä meni täpärästi 31-29 Ylikiimingille. Toinen erä jännittävän taistelun tuloksena 23-25 Kiistolle. Kolmannessa erässä karkasi vastustaja ja tuloksena 9-15 ja kiperä tappio.

Toiseen otteluun Lujaa vastaan lähdettiin ihan hyvällä aktiivisella otteella, mutta hävittiin siitä huolimatta eka erä. Luja pääsi niskan päälle toisessa erässä ja oma peli alkoi passivoitua. Pitkää kaulaa ei saatu enää kurottua kiinni ja Laihian joukkue vei voiton 2-0.

Kolmas ja viimeinen ottelu Kempelettä vastaan olikin jännittävää menoa. Eka erä Kiistolle, toinen Kempeleelle ja kolmas olikin yleisölle hikoiluttavaa katsottavaa. Koko Monnarin väki tiivistyi viimeistä ottelua seuraamaan! Joukkue taisteli viimeiseen saakka eikä periksi annettu! Ja tuloksena makealle maistuva voitto viimeisen erän päätyttyä lukemin 15-12 !

Hyvä meidän joukkue!

Kiitokset Laihialle jälleen hyvän turnauksen järjestämisestä ja paikallaoleville kotijoukoille kannustuksesta! Lentopallo on parasta paikan päällä!