Kovaa peliä Laihialla 22.10.2022
Julkaistu: 26.10.2022 14.32

Kovaa peliä Laihialla 22.10.2022

Laihian järjestämään turnaukseen lähdettiin sillä ennakkotiedolla, että vastassa on kovia joukkueita ja nyt täytyy pelata huolellista omaa peliä ja pistää parastaan.

Varmasti jännitystä oli ilmassa, kun ensimmäiseen peliin lähdettiin. Laihian Lujan joukkueen kanssa peli olikin tasaista ja vaikka pojat ensimmäisessä pelissä ns. puristivat mailaa, niin peli sujui hyvin ja alkoi löytyä rentoutta pelaamiseen. Valitettavasti ottelu kääntyi kotijoukkueen voitoksi.

Toisena vastustajana oli Ylihärmän joukkue, jonka vakuuttavat otteet olivat hyvin ennakkoon tiedossa. Tuttuja kasvoja oli verkon toisella puolella. Kyyti oli kovaa ja YJ esittikin turnauksessa olevansa täysin omaa luokkaansa kokoonpanollaan. .

Lähes kahden tunnin tauon jälkeen oli joukkueella käynnistysvaikeuksia. Kriveä vastaan ottelu alkoi tahmeasti ja vastustaja sai heti alkuun pitkän etumatkan. Toisessa erässä Kiiston pojat saivat isompaa vaihdetta päälle ja peli kulki jo paremmin. Mutta se ei riittänyt voittoon.


Neljäs ja viimeinen ottelu pelattiin tuttua Jyleä vastaan ja aikaisemmin peli on ollut tasaista rallia. Nyt kuitenkin Jyle oli askeleen edellä jatkuvasti. Toisessa erässä mahdollisuudet voittoon olivat jo tarjolla hyvässä johtoasemassamme, mutta omia virheitä tippui siihen malliin, että voittoa ei irronnut. Jyle vei pisteet kotiin.

Turnaus ei ollut siis voitokas ja pelillisesti se ei ollut poikien parasta, mutta tästä suunnataan taas aktiivisen harjoittelun pariin ja kohti seuraavaa turnausta hyvällä filliksellä!


Kirj. Sanna