Kauden ensimmäinen turnaus C-pojissa !
Julkaistu: 02.10.2022 14.45

Kauden ensimmäinen C-poikien sarjassa pelattava turnaus pelattiin 1.10.2022 Peräseinäjoella. Ihan koko porukka ei päässyt turnaukseen mukaan, mutta kahdeksalla pelaajalla saatiin paljon hyvää ja hienoja pelejä aikaan!

Joukkue on tällä kaudella niin sanotusti uuden edessä, koska sarja vaihtui C-ikäisiin ja sen myötä on alkukausi harjoiteltu ahkerasti uusia rooleja, kuusikon liikkumista yhden passarin pelitavalla, hakkurin käyttöä ja liberon mukaan ottamista vastaanottoon sekä puolustukseen. Tämä toimikin turnauksessa erinomaisesti!

Vastassa oli uusia joukkueita, joita vastaan ei olla aikaisemmin pelattu. Ja sehän meidän joukkueelle passasi oikein hyvin! Ensimmäinen peli Kriveä vastaan sujui ihan hyvin, vaikka jännitystä oli nähtävissä otteissa. Vastustajan kova hyökkäys nousi joukkueellemme liian kovaksi haasteeksi, vaikka muutoin peli oli tasaista joukkueiden välillä. Krive otti molemmat erät itselleen.

Valmentajan ohjeet taskussa ja hyvä ensimmäinen ottelu alla joukkue lähti pelaamaan Alahärmän poikia vastaan. Oma peli alkoi sujua yhä paremmin ja paremmin! Peli oli tasainen ja niin oli lopputuloskin erin 1-1.

Ruokapaussin jälkeen vastaan tuli Nurmon Klopit, joka on nuori joukkue pelaten ensimmäistä kertaa 6 vs 6-kokoonpanolla. Ensimmäinen erä oli meidän vihreäpaitaisten juhlaa ja toisessa erässä pojat olivatkin välillä hiukan tuudittautuneessa tilassa ja omia virheitä alkoi tulla. Samalla myös Klopit paransivat peliään ja meidän joukkue heräsi tilanteeseen ja peli alkoikin parantua: pelistä tulikin selkeä voitto 2-0 kotiin! Yes !

Viimeinen neljäs ottelu pelattiin vahvaa JyLeä vastaan ja joukkueemme teki hienoja suorituksia nousten mm. kuuden pisteen takaa-ajoasemasta JyLen rinnalle. Toinen erä oli päivän parasta peliä ja valmennus seurasi upeita otteita ylpeänä! JyLe vei kuitenkin voiton, mutta peli oli hienoa katsottavaa!

Lopputulos viiden joukkueen lohkossa kolmas. Hyvä pojat! Tästä on hienoa jatkaa kohti seuraavaa turnausta, joka häämöttää jo kolmen viikon kuluttua.

(kirj. Sanna, lähde Juhan otteluraportti)